Forum » Programska oprema » Globalni Document Properties
Globalni Document Properties
demokedes ::
Zdravo,
Delam z večjo količino Microsoft Office Documenov (Word in Excel). Pri tem uporabljam document properies, da mi ni potrebno določene stvari spreminjati na večih mestih. V zadnjih časih pa sem prišel do načina dela, ko bi bilo recimo fino, če bi lahko določene podrobnosti prenašal med dokumenti v določenem folderju ali pa spletnem mestu na Sharepointu. Sedaj moram v vsakem dokumenti določevati vrednost, določene podrobnosti. Želja pa je, da bi jo recimo določil za en folder in bi bila enaka za vse dokumente znotraj tega folderja ali Sharepoint mesta.
Je to mogoče?
lp,
Delam z večjo količino Microsoft Office Documenov (Word in Excel). Pri tem uporabljam document properies, da mi ni potrebno določene stvari spreminjati na večih mestih. V zadnjih časih pa sem prišel do načina dela, ko bi bilo recimo fino, če bi lahko določene podrobnosti prenašal med dokumenti v določenem folderju ali pa spletnem mestu na Sharepointu. Sedaj moram v vsakem dokumenti določevati vrednost, določene podrobnosti. Želja pa je, da bi jo recimo določil za en folder in bi bila enaka za vse dokumente znotraj tega folderja ali Sharepoint mesta.
Je to mogoče?
lp,
Zahvaljujem se vam za odgovore, ter vam še naprej želim lep dan.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftovo sanjsko poslovno letoOddelek: Novice / Rezultati | 11123 (9077) | LeQuack |
» | Windows telefon ranga Note4/iPhone6+/OPOOddelek: Mobilne tehnologije | 1478 (1165) | CyberPunk |
» | arhiviranje racunov v firmiOddelek: Programska oprema | 1488 (1175) | para! |
» | Skrbništvo 25 uporabnikov - predlogi in mnenja !Oddelek: Pomoč in nasveti | 3599 (2287) | SasoS |
» | Obarvati imena datotek v folder wiew WinXpproOddelek: Programska oprema | 866 (831) | IgorGrozni |