Forum » Izdelava spletišč » Nastavite domene na DNSje
Nastavite domene na DNSje
gargamel22 ::
Pozdravljeni,
torej imam domeno .si, vzel sem jo pri hostko d.o.o., mislim, da je že petnajsta po vrsti..
In vse do sedaj delajo ok... ta pa se kar ni aktivirala in pošljem jaz njim kaj je narobe. Dobim nazaj, da morem poslat na katere DNSje se naj domena nastavi...
Rad bi da mi malce pomagate, ker sem čisti noob v tem.. Kje naj izvem na katere dnsje se naj nastavi, sej sem jim povedal v katero gostovanje naj mi jo dodajo, v Cpanelu sem dodal addon domeno, kot vedno..
Naj povem da na njihovih servisnih straneh ni opcije vpisa dnsjev...
Please help...
tnh
grega
torej imam domeno .si, vzel sem jo pri hostko d.o.o., mislim, da je že petnajsta po vrsti..
In vse do sedaj delajo ok... ta pa se kar ni aktivirala in pošljem jaz njim kaj je narobe. Dobim nazaj, da morem poslat na katere DNSje se naj domena nastavi...
Rad bi da mi malce pomagate, ker sem čisti noob v tem.. Kje naj izvem na katere dnsje se naj nastavi, sej sem jim povedal v katero gostovanje naj mi jo dodajo, v Cpanelu sem dodal addon domeno, kot vedno..
Naj povem da na njihovih servisnih straneh ni opcije vpisa dnsjev...
Please help...
tnh
grega
fosil ::
Če imaš gostovanje pri isti firmi jim to še enkrat povej, verjetno so kej zabluzili.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Okužen mail naslov, vse gre v neželjeno poštoOddelek: Omrežja in internet | 1398 (1088) | NoName |
» | Danes odklop lažnih DNS-strežnikov črva DNSChangerOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6384 (5251) | BlueRunner |
» | Ping preko določenega DNSOddelek: Omrežja in internet | 658 (601) | KoMar- |
» | kudos silolu za DNS fu*kupOddelek: Omrežja in internet | 2580 (1887) | bborst81 |
» | Nekaj nejasnoti delovanja ruterjaOddelek: Omrežja in internet | 872 (773) | danielka84 |