Forum » Pomoč in nasveti » nezaželjena pošta na gmailu
nezaželjena pošta na gmailu
speljak ::
lep pozdrav!
Na gmailu sem začel dobivat zelo nezaželjeno pošto z kitajskimi črkami. Ustvaril sem si že filtre, vendar je problem, da mi zmeraj pošljejo iz drugega mail naslova. tudi vsebina je vsakokrat drugačna. Zakaj sem začel dobivati to pošto mi ni znano. Nikamor se nisem prijavljav, razen na novem androidu sem se prijavil za google maps? (mogoč je kej s tem povezano). Dobivam vsak dan približno 5-10 takih mailov. Znorel bom....
če lahko kdo kaj pomaga bi mu bil zelo hvaležen
screenshot:
Na gmailu sem začel dobivat zelo nezaželjeno pošto z kitajskimi črkami. Ustvaril sem si že filtre, vendar je problem, da mi zmeraj pošljejo iz drugega mail naslova. tudi vsebina je vsakokrat drugačna. Zakaj sem začel dobivati to pošto mi ni znano. Nikamor se nisem prijavljav, razen na novem androidu sem se prijavil za google maps? (mogoč je kej s tem povezano). Dobivam vsak dan približno 5-10 takih mailov. Znorel bom....
če lahko kdo kaj pomaga bi mu bil zelo hvaležen
screenshot:
- zavaroval slike: bluefish ()
speljak ::
evo google translate:
You sent my letter has been received.
I will post the first time on the line for you, thank you! ! !
Highest in the world
The best-selling books: the Bible. According to Guinness World Records information to offer, sold a total of 2.5 billion; its sales in addition to once during the Cultural Revolution, "Quotations from Chairman Mao" more than, the highest selling album for the title has always been.
Tips from the above: 163 Free Post - English E-mail No. 1 brand http://mail.163.com
You sent my letter has been received.
I will post the first time on the line for you, thank you! ! !
Highest in the world
The best-selling books: the Bible. According to Guinness World Records information to offer, sold a total of 2.5 billion; its sales in addition to once during the Cultural Revolution, "Quotations from Chairman Mao" more than, the highest selling album for the title has always been.
Tips from the above: 163 Free Post - English E-mail No. 1 brand http://mail.163.com
boogie_xlr ::
Bodi vztrajen in prijavljaj kot neželeno, google se bo sčasoma naučil, da ti neha pošilat take maile.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupovanje telefona iz UkOddelek: Mobilne tehnologije | 2013 (1702) | bdoxx |
» | Pošiljanje paketa v Nigerijo (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 24126 (14011) | St235 |
» | Posiljanje v tujino Pay Pal?Oddelek: Kaj kupiti | 6081 (3463) | BineK |
» | Intervju z nigerijskim prevarantomOddelek: Novice / Varnost | 5711 (3866) | skittle |
» | SpamOddelek: Omrežja in internet | 1287 (1005) | Self-Defence |