Forum » Programska oprema » Vlom v stanovanje in certifikati za eBančništvo
Vlom v stanovanje in certifikati za eBančništvo
rudi23 ::
Pred kratkim so mi vlomili v stanovanje.
Pregledal sem Windows Event Viewer. V času ko naj bi bil PC ugasnjen imam naslednja dva dogodka:
Event : 6006
Event : 20159
Sedaj me skrbi, da ni bil navden đanki in je poleg wii-ja, prenosnega diska in passportov, ukradel tudi certifikat za klik.
Ali je možno da izvozi certifikat in pobere sredstva na računu?
Certifikat imam sicer zaščiten z geslom (geslo ki ga vpišem za vstop).
Pregledal sem Windows Event Viewer. V času ko naj bi bil PC ugasnjen imam naslednja dva dogodka:
Event : 6006
Sedaj me skrbi, da ni bil navden đanki in je poleg wii-ja, prenosnega diska in passportov, ukradel tudi certifikat za klik.
Ali je možno da izvozi certifikat in pobere sredstva na računu?
Certifikat imam sicer zaščiten z geslom (geslo ki ga vpišem za vstop).
blackbfm ::
Možno. Prekliči in naroči novega. Pomoje bi bilo najbolše še enkrat naložit sistem, mogoče je pustil kakšen backdoor ali kaj podobnega.
ABX ::
Event 6006 is logged as a clean shutdown. It gives the message "The Event log service was stopped".
Pomeni da se je PC pravilno ugasnil.
Na Internet se povežeš z PPPOE povezavo?
Pomeni da se je PC pravilno ugasnil.
Na Internet se povežeš z PPPOE povezavo?
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
rudi23 ::
Lažni alarm.
Sej ne moreš verjet.
Je moja predraga (v tem primeru baba), se le spomnila, da je bila v tema čsu doma in delala na PCju.
Citiram: aja, ti si za takrat mislu k so nama vlomil.
$#"!%$#"&%
Si moram jit takoj Šareca zavrtet da se pomirim.
Hvala vseeno za pomoč
Sej ne moreš verjet.
Je moja predraga (v tem primeru baba), se le spomnila, da je bila v tema čsu doma in delala na PCju.
Citiram: aja, ti si za takrat mislu k so nama vlomil.
$#"!%$#"&%
Si moram jit takoj Šareca zavrtet da se pomirim.
Hvala vseeno za pomoč
Duhec ::
Hoho, še poglej mapo temporary internet files, kje je vse takrat brskala v času, ko so kradli po bajti. Hec.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Vodič] Router v študentskem domu (Eduroam) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 64932 (403) | tramvaj |
» | Preverjanje veljavnosti certifikata na usmerjevalnikuOddelek: Omrežja in internet | 2855 (2524) | xardas |
» | Google želi tvoriti in hraniti vaša gesla (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 29083 (25702) | antonija |
» | Novi varnostni mehanizmi slovenskih bank (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 12061 (8552) | CaqKa |
» | ADSL diskonektOddelek: Operacijski sistemi | 1766 (1411) | root |