» »

Windows 7 se prodaja odlično

Windows 7 se prodaja odlično

Uspeh, ki je zasenčil Windows Vista

Slo-Tech - Po besedah CFO-ja Microsofta, Petra Kleina, je Windows 7 zaenkrat najbolje prodajan operacijski sistem v zgodovini računalništva, vsaj glede na dolžino obdobja, v katerem se je prodajal. Od konca oktobra 2009, ko je bil Windows 7 uradno predstavljen, je Microsoft prodal že kar 90 milijonov licenc, kar v povprečju nanese na 50 licenc vsako minuto. Tržni delež je še vedno precej nizek, saj je Windows 7 v svetovnem merilu z 8% na tretjem mestu za Windows Vista, ki jo uporablja 16% uporabnikov, ter Windows XP, ki je še vedno nameščen na kar 65% računalnikih.

Večinski delež slednjega predstavljajo predvsem podjetja, ki še niso prešla na novejši Windows 7. A po besedah Kleina naj bi se to zgodilo že pred koncem leta. Podjetja naj bi množično začela Windows 7 uporabljati še pred koncem leta, približno leto po izidu, trend pa se bo nadaljeval še globoko v prihodnje leto.

Omenimo še, da se je iztekla uporaba brezplačne, pred-prodajne različice Windows 7 RC. Od prvega marca se sistem vsaki 2 uri ugasne, kar se bo nadaljevalo do 1. junija. Po 1. juniju se bo poleg ugašanja izključilo še ozadje namizja, namesto njega pa se bo prikazal napis, da ta kopija Windows 7 ni pristna. Z ugašanjem sistema se delo v vseh odprtih programih ne bo shranilo, kar bo lahko povzročilo izgubo podatkov. Rešitev za to se skriva v namestitvi starejšega operacijskega sistema oz. pristne izdaje Windows 7.

99 komentarjev

«
1
2

Daedalus ::

Em, glede na to da bom v kratkem po uspešno prestani pilotni uvedbi selil ~ 25 računal na Windows 7 64 (iz XP), se lih ne strinjam s tem, da so polomija. Vsekakor se na isti delovni postaji obnesejo boljše kot Vista, ki je pač resource hog. In zahtevajo manj vzdrževanja od XP, kar je seveda dobro.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

kar-nekdo ::

Ja normalno, da so zanic, ce das kaksno defektno verzijo win 7, ceprav bo vrjetno odgovor, da si dal licencne gor:D. Edino kaj sem opazil, da mi je v 7 filme vec casa rendiralo kot pa v visti, je pa res da procese 7 lepse rasporedi in se lahko zraven obdelave vida kaj druga pocnes, so pa tudi to popravli z zadnjimi poosodobitvami!

Tr0n ::

ko je bil Windows 7 uradno predstavljen, je Microsoft prodal že kar 90 milijonov licenc, kar v povprečju nanese na 50 licenc vsako minut

Ah, those darn pirates. :(

sirotka ::

7 požre visto, same težave so mel vsi, ki jih poznam....7 čudežno dela večini ok.

Tr0n ::

7 je precej boljsa ja. V bistvu so odpravli veliko napak in zoptimizirali zadevo. 7 je to, kar bi ze Vista morala bit v bistvu.

Lion29 ::

Jaz ne vem kako lahko kdo rece, da je 7ka slab os...
Meni dela odlicno. Pravzaprav brez problemov. Vsa omrezja prepozna takoj brez kakih dodatnih nastavitev (v winxp sem se moral vedno zajebavat)... Full hitro isce datoteke in programe v start menuju... Veliko bolj mi je vsec win explorer, sploh s favoritsi zgoraj. Vsec mi je, da koncno lahko premikam spodaj odprte programe in jih razvrscam (edino kar me moti, da se isti programi skozi drzijo skup)... In se cel kup drugih bombonckov

Skratka tukaj je zelo zadovoljen uporabnik
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Mavrik ()

filip007 ::

In vsa podjetja imajo kakšne grafične noter?

5let+ stare s plate dol, ja res bodo W7 zelo vrhunsko delala gor, domače ni kaj.
Palačinka z Ajvarjem in stopljenim sirom v mikrovalovki.

Bor H ::

Mene vedno v teh temah zabava "bom šaltal ko bo SP2 pršu vn", a ni MS za visto rekel da ne bo izdajal SPjev ker je brezveze? Pa so potem mogl da so uporabnike potešil?

BoLhCa ::

Brez service packov windows ne preživi. Enostavno ni možno. Že sam podatek, da je sedaj od izida do sedaj za windows 7 170 popravkov je več kot zgovoren.
Pa ko bi vsaj kej popravli...

zee ::

Na tri leta starega prenosnika s 4 GB pomnilnika sem namestil Windows 7. Operacijski sistem brez pretiranega tezenja enostavno dela™ (po obcutku celo malenkost hitreje od XPjev).

Kaksnih tezav dejansko nimam, sploh ce primerjam Windows 7 z Visto na istem prenosniku.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

keworkian ::

BoLhCa je izjavil:

Brez service packov windows ne preživi. Enostavno ni možno. Že sam podatek, da je sedaj od izida do sedaj za windows 7 170 popravkov je več kot zgovoren.
Pa ko bi vsaj kej popravli...

Kaj pa bi ti rad da popravijo?
Obscenities in B-Flat

;-) ::

W7 je prvi OS za katerega bi sploh dal kak euro, ker je res prva stvar katera dela kot je treba na vseh računalnikih kar jih uporabljam, ni napak, ni problemov z driverji itd.

lunamit ::

1. Ali je win7 boljši kot je bila vista ob izzidu? Zagovoto
2. Ali je win7 boljši kot vista sp2? Zagotovo NE.

Imel sem visto 64bit skoraj eno leto in nisem opazil da bi čez čas delala počasnje. Namestil sem win 7 in sem bil ob namestitvi navdušen. Čez kakšne 3 tedne se je pa začelo. Okna so se začela odpirati zelo počasi (nekaj sekund za star meni) igre so delale vsaj 2x slabše (25-30 fps namesto 60) ipd. Malo sem se poglobil in videl da če par ur win7 obremeni procesor za 50% (2 jedra na ful na q9650). Par dni sem brskal in ugotovil da je MED DRUGIM tudi problem z x-fi. Ta napaka je že obstajala na visti ampak poglej poglej, te težave na visti nisem imel. Računalnik imam skozi prižgan in je obremenjen 100% - isto za visto in win7.
Ker nočem prehitro soditi sem zloudal piratsko verzijo baje najnovejšo. Na to instalicaijo nisem niti antivirusa inštaliral čeprav imam še 2 meseca do izteka licence. Nastavil sem windows classic shemo, da bo HW čim manj obremenjen. Zaenkrat deluje še sprejemljivo, čeprav sem že opazil da potem ko je računalnik prižgan nekaj dni začnejo igra slabše delovati - razni FPS dropi, kjer jih prej ni bilo ipd.

Tega nisem nikoli opazil na visti. Zaradi tega je vista boljša kot win7!
Ampak seveda je problem v meni in ne v OS-u.
There are 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.

Zheegec ::

BoLhCa je izjavil:

Brez service packov windows ne preživi. Enostavno ni možno. Že sam podatek, da je sedaj od izida do sedaj za windows 7 170 popravkov je več kot zgovoren.
Pa ko bi vsaj kej popravli...

Saj je PRAV, da so popravki. Za Apple OS X jih je tudi nekje toliko prišlo. Pač sproti se odpravlja razne kompatibilnostne težave (večinoma posledica lenih programerjev), varnostne pomanjkljivosti...
Service pack ni nič drugega, kot skupek vseh teh popravkov v kupu, da se jih da inštalirati na offline mašine in slipstreamati v samo inštalacijo Win7, pa vedno predstavi kakšno novost - SP1 za Win7 bo recimo imel native podporo za USB 3.0, kolikor sem bral.

Če Win7 dela odlično na 99,99% mašin, potem je pač s preostankom nekaj narobe - ali s kompatibilnostjo in driverji, ali pa z mašino.

Par dni sem brskal in ugotovil da je MED DRUGIM tudi problem z x-fi. Ta napaka je že obstajala na visti ampak poglej poglej, te težave na visti nisem imel. Računalnik imam skozi prižgan in je obremenjen 100% - isto za visto in win7.

Jah, Creative driverji. Kaj je tukaj kriv MS? Je pa zanimivo, da imam Win7 nameščen že od izida RC1 (sem celo "neuradno" izvedel upgrade iz Win7 RC na normalno verzijo Win7, kar se načeloma ne da oz ni priporočljivo) in imam X-fi in zadeva še vedno deluje odlično.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zheegec ()

Bor H ::

Ne vem, men od izida sedmice (odkar je prišla na MSDNAA, priznam) se ni očitno upočasnila, če ti tako nabije porabo resourcov bi jst bolj stavil na kakšne čudne programe ali probleme z driverji, kar je čisto možno, če driverji še niso prilagojeni za sedmico

Bolhca: osebno bi raje videl da bi namesto SPjev izdali win7 2010, 2011... torej vsako leto z vsemi popravki do 31. decembra, recimo

;-) ::

Ni mi jasno kake probleme mate eni, jaz mam v w7 več fps kot v visti, računalnik je vedno prižgan, nameščeno pa imam že od začetka in nič ne formatiram.

kubanc ::

Me zanima kolk uporabnikov tuki ima sploh legalne Windows, tko da sploh ne vem kaj se prickate
razen->

Daedalus je izjavil:

Em, glede na to da bom v kratkem po uspešno prestani pilotni uvedbi selil ~ 25 računal na Windows 7 64 (iz XP),


Detje 100 € za osnovno razlicico, potem ko boste nekaj stroskov dali v nakup, se pa boste lahko pogovarjali ali so zadovoljivi operacijski sistemi, ali ne...

Tilen ::

Tudi meni deluje X-Fi normalno.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

zee ::

Imam legalno 32-bitno razlicico Windows 7 Professional. Razmisljam sicer o nabavi 64-bitne razlicice Windows Home Premium, ki bi jo namestil na racunalnik doma.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

buneech ::

Hehe, spet eno in isto, kaj to je res vse kar znate, takorekoč postavit v bran win7 ? Da je problem v meni ?
No pa se pojdimo malo drugače, povejte vi meni vsaj TRI argumente zakaj je Win7 "boljši" od Viste! Da vas vidim, pa dejmo spustit razne: lahko premikam ikonce, če povlečem gor okno se maksimira in ostale takoimenovane "super-duper" stvari.

Bitlocker, DirectAccess, brez problemov z gonilniki pri namestitvi, hitrejša namestitev, Indeksiranje in SuperFetch sta boljše podelana v 7, sedmica bolje razporeja procesorsko moč in pomnilnik...

EDIT: Oh right, pozabu na najbolj uporabno funkcijo za notebooke, bližnjica Win + P za priklopit projektor (drastično zmanjša število klicev pred sestanki...).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: buneech ()

darkolord ::

Malo sem se poglobil in videl da če par ur win7 obremeni procesor za 50%
Kateri proces točno?

BoLhCa ::

@darklord če se ne motim, mislim da ima on probleme z svchost.exe.

lunamit ::

@darklord točno tako kot je bolhca napisal svchost.exe in sicer vezan na servise DCOMlaunch, plugplay in power. Napisal sem MED DRUGIM je bila težava tudi x-fi oz. to sem najprej opazil. Kolikor sem lahko dodatno ugotovil so bili problemi ATK0110 in kasnjeje z Raid kontrolerjem če je bil na AHCI načinu. Ko sem odpravil eno stvar npr. proleme s x-fi, se je pojavil ATK0110, ko sem tega odpravil oz. disablal je bil ahci. Fora pri tem je da računalnik do cca 3 ure dela normalno potem pa spet začne isti process zabijat proc.
There are 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.

Lion29 ::

heh... valda, ce X-Fi ne dela ok, potem so Winsi krivi :)):)):))
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

kar-nekdo ::

Drugace se pa itunes pa win7 ne razmeta nekaj vredu! Mogoce so do sedaj ze popravili meni je nonstop stekno sistem kr slika je zamrznila po enem dnevu ali pol dneva! Sem ze mislo da je z srojno opremo kaj narobe.

kar-nekdo ::

Heh kdo je pa kriv pa nevem ituns z zanic kodo al pa windows zaradi nepodpore to pa nebi vedal heh! Pol pa apple pritiska, da za njih ne znajo vredu flasha nardit ker jim zrusi zaradi njega.

Zgodovina sprememb…

kar-nekdo ::

Ah iTunes je pa res top za mp3 sploh v kombinaciji z LimeWire:)):D!

zigomir ::

Bolhca pač vidi samo sebe in svoj računalnik na tem svetu. Ne zmore razumet, da nimamo vsi enakih računalnikov in jih uporabljamo na različne načine. Zato vselej udriha po Win 7. Ne ga krivit za to.

Bolhca, daj primerjaj uporabo Win7 in Viste na recimo 5 let starem PC-ju?
Recimo da je povprečen PC star tam ene 3-4 leta. In ja, za to, med drugim, so Win 7 precej bolje sprejeti kot Vista.

Drugač pa ja, men tut paše Win + P, predvsem pa hitrost in enostavnost namestitve (vse deluje out-of-the box). Na Visti, ko je izšla, ni bilo tako. Vista SP2 pa je zelo stabilen sistem, tu pa se strinjam.

BoLhCa ::

Aja pa še nekaj bi dodal, ker vsi tako hvalite kompatibilnost, čeprav potem se najde nekdo ki začne kričat, da kompatibilnost ni odvisna od windowsev, tako da praktično spodbija drugega fanatika na win7, ampak zanimivo oba pa trdita, da je win7 superioren... Ja..ni logično. Ovce & stuff.
Ok kar sem mislu rečt je to, da ker ima tako dobro kompatibilnost sem moral kupiti drugo miško, s tem da multimedijske tipke na tipkovnici ne funkcionirajo, kadar si v igri... zanimivo, da mi sedaj na Visti vse to seveda deluje. In še en zelo zanimiv podatek, vsa periferija je od Microsofta...
Go figure jebeni povprečneži z eno zvočno, z eno grafo, z enim monitorjem.... :D :D :D

BALAST ::

Microsoft mora tudi upokojiti nekdanje Vindowse, da se kaj zasluži, enako je z strojno opremo in ukinjanje podpore za starejše OS.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BALAST ()

BoLhCa ::

@zigomir zanimivo, da se praktično noben naš problem z win7 ne tiče hardware, tako da ta primerjava nima smisla. Je pa izjemno lepo videt, da Vista celo ve zakaj sem kupil 6GB pomnilnika in ne da dihati tudi enemu samemu megabajtu! Ne pa win7, k je spet nelogično puščal prazen pomnilnik.

@BALAST kaj zaboga se pa lahko spremeni pri stranskih dveh tipkah pri miški ?! Gre samo in samo za software! Dejstvo. In če to ni absurdno, res ne vem kaj je.

;-) ::

kar-nekdo je izjavil:

Drugace se pa itunes pa win7 ne razmeta nekaj vredu! Mogoce so do sedaj ze popravili meni je nonstop stekno sistem kr slika je zamrznila po enem dnevu ali pol dneva! Sem ze mislo da je z srojno opremo kaj narobe.


iTunes dela normalno na windows 7.

poweroff ::

Daedalus je izjavil:

Em, glede na to da bom v kratkem po uspešno prestani pilotni uvedbi selil ~ 25 računal na Windows 7 64 (iz XP), se lih ne strinjam s tem, da so polomija. Vsekakor se na isti delovni postaji obnesejo boljše kot Vista, ki je pač resource hog. In zahtevajo manj vzdrževanja od XP, kar je seveda dobro.


Ma ne! Pa sem ravno kakšno leto nazaj poslušal kako je pa Vista tisto pravo in sploh in oh... :D
sudo poweroff

BALAST ::

Gre samo in samo za software! Dejstvo. In če to ni absurdno, res ne vem kaj je.


Obrni se na njihov servis za pomoč, ne pa da le zabrišeš stvar v omaro in kriviš za nepodprto opremo.

particle ::

Bolhca...

Naložil sem w7 že na precej računalnikov. c2q/c2d/i7/p4 (res da so vsi intel) pa nikjer in nikdar nobenih problemov z kompatibilnostjo, niti v 32bit, niti v 64bit. Od kje ti pobiraš svoje težave, nevem. Zdi se mi pa da si itak tako zadovoljen z visto, da ti je brezveze sploh predlagati kaj drugega. Koliko časa točno si pa ti testiral windows 7, in koliko truda si vložil v to, da bi te svoje periferije usposobil, je pa pomojem druga zgodba. S tem svojim pljuvanjem in nesramnostjo do drugih uporabnikov boš pa normalno naletel na samo odpor in čisto nič drugega. Iz tvojih postov tudi v drugih temah, je razvidno da imaš velik kup problemov, katerih pač nisi sposoben rešiti drugače, kot z menjavo operacijskega sistema, in seveda z nadaljevanjem pluvanja in žaljenja. Poleg tega mi je pa čudno da je ta tema še odklenjena, ker konstruktivne debate tukaj seveda ni.

Daedalus ::

Lejte, dajmo malo bolj resno debato. Kar pomeni, resne izkušnje z Windows 7 v produkcijskem okolju, ne domačega igračkanja z warez robo. In tu so moje izkušnje sledeče - Windows 7 build 7100 64bit, mašine s po 6GB rama, i5 procesor, grafika QFX580, disk 320GB, windows domena, roaming profili, Autocad 2010/Map 3D 64bit, Office in nekaj ostale šare. Od novembra do konca prejšnjega tedna, en sam resnejši problem, ki sem ga odpravil s fallback na system restore točko, plus nekaj običajnih bučk (dokaj windows značilne težave s printerji). Zdaj so testne postaje na Win 7 Professional 64 bit, ostale pa se bojo nadgradile. XP niso opcija za delovne postaje s 4+GB RAM-a, Vista je pa bla kiks od štarta in se je rajši počakalo na naslednika.

Ma ne! Pa sem ravno kakšno leto nazaj poslušal kako je pa Vista tisto pravo in sploh in oh... :D


Vista je WindowsME vol 2. Nekaj takega kot development verzija Ubuntuja, s tem da ti slednjega ne zaračunajo in povejo, da so težave:))
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

BoLhCa ::

Win7 sem imel nameščeno od izida, pa do sedaj dobrega tedna nazaj. In seveda sem poiskušal vsposobiti opremo, vendar edina rešitev je bila menjava, v kolikor sem hotel stranska knofa.
Z Visto sem pa šele sedaj nadpovprečno navdušen, ker šele sedaj sem čisto zares opazil in se tudi prepričal, da je trenutno 1A sistem brez konkurence.
Tudi uporaba TV-ja je sedaj veliko bolj zanesljiva, namreč vedno ko ga vžgem ga sistem prepozna in lahko že maksiram gor film, kar na win7 ni bilo ziher. 30% je prepoznal, 70% je pomagal restart/2/3/4-je... XD
Ter zelo zanimivo, monitor ima sedaj spet 60Hz, igre s Vsync spet delujejo pri 60 frejmih and so on and so on.

MrStein ::

Na koliko pa je prej bil monitor?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

BoLhCa ::

59Hz.

Dami ::

Sn šele ta tedn prešaltal na win7 (iz xpjev, viste nikol vidu sploh). Zaenkrat me motijo stvari:
- ne morm menjat skinov v winampu (sam to je lahk čisti winamp problem)
- nezmožnost predvajanja zvoka prek analog in spdif hkrati (zadeva se vleče že od viste dalje, onboard zvočna)
- ni 64bit driverjev za scanner Canon Lide 30 (sam to je pač canon lenoba)
Kak bojo pa delal po dalšem času pa ne vem :P
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

gzibret ::

25 postov brisanih zaradi kršenja 2. člena pravil (brezvezno natolcevanje, podžiganje flamewara brez argumentov, podajanje trditev brez argumentov ipd...) ter predvsem zaradi kršenja 1. člena pravil (osebne žaljivke in zbadljivke).

Vmes se sicer najde tudi kakšen konstruktiven post, ki pa je bil brisan zaradi tega, ker "sam zase" izpade izven konteksta. Tukaj prosim za razumevanje.

Bolhca & co - umirite se malo!

Za konkretne tegobe glede Win7 prosim uporabite druge oddelke foruma (pomoč in nasveti, operacijski sistemi ipd).

Pritožbe v Pritožbe!
Vse je za neki dobr!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: gzibret ()

Spc ::

Windows 7 se prodaja odlično


Narod pa naseda.

Jaz osebno imam velike probleme z X-Fijem.
V zvočni mi poka ko premikam miško ( to se dogaja samo v win7 ).
 

Lion29 ::

gzibret: maja, cel post brisat zato ker enga v prvems tavku 'uzalis"...sicer pa mas prav, ni tvoja naloga, da popravljas ampak da zbrises in opozoris!


pa se enkrat moj post malo bolj "ljubeznivem" tonu

@bolhca:

po tvojem morajo M$ inzenirji na win7 poskrbet, da bdo vsi programi na svetu delali brezhibno na win7? :|

Naloga samih razvijalcev aplikacij je, da naredijo programe kompatibilne!!!


Inzeniriji pri M$-ju pa nam gredo tolko na roko, da poskusajo cimbolj pokriti backward compatibility..


ce X-fi dela OK na visti in dela slabo na W7... zakaj avtomaticno sklepas, da so W7 v k... in ne X-fi?

Zakaj mislis, da obstajajo razlicni driiverji? Za XP, visto in w7... zakaj nebi kar na w7 nalozil driverjev od win95... pol bi lahko se bolj blatil w7 kak ne delajo in so slab sistem
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

BoLhCa ::

Ne vem točno kaj ti ni jasno, vendar sam nikoli v tej temi nisem še napisal oz. omenil X-Fi... Ga sicer uporabljam, vendar do sedaj ga nisem omenil.

nekikr ::

Nekdo drug je bil. In jaz sem tudi eden tistih redkih, ki jim Xi-fi deluje že od Win 7 RC naprej.

Oz. čakaj. V bistvu deluje vsem razen redkim izjemam. Se pravi je problem nekje med zaslonom in stolom?

KaRkY ::

Meni Win7 dela čist normalno od kaj je prišo na MSDNAA ga laufam na stacionarnem in na laptopu. Edino kaj me moti je nekaj look and feel zadev ampak to je nepomembno. Visto sem uporabljal par mesecev pa nisn mel tudi ne problemov z njo ampak je tudi nisem nikoli preveč zajebaval da bi se zrušla.
When you look long into an abyss, the abyss looks into you

BoLhCa ::

@nekikr forum je pa res super komunikacijsko območje ni kaj. Ko bi ti vedel, komu lapaš že čisto zlajnane stavke... Kar dejansko vse kar znate napisat je: "problem nekje med zaslonom in stolom"? Noro ni kaj.
Me res zanima kater X-Fi si sploh lastiš in gor maš verjetno priključene neke Logitech 2.1 oz. 5.1 zvočnike in rolaš mp3-je in si cel hud frajer ?
@KaRkY "nikoli preveč zajebaval da bi se zrušla." kaj je s tem mišljeno ? Kaj pa naj bi delal, da bi se zrušla ?

sirotka ::

win7 je mela dolgo časa probleme s predvajanjem 5.1, dolby live mi tud ni delal, pass je pa tk tk. Mogoče so to zdaj porihtal.

Relanium ::

Po mojih izkušnjah dela 7 dost boljš kot pa Vista na mojem že kar starem računalniku.
Sicer dela vse gladko, je pa problem pri videih, ki zahtevajo dosti več procesorske moči, pa sprobal sem že VSE
tak da sm naenkrat izgubil možnost gladkega predvajanja 720p
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 7 dobil dodatna tri leta razširjene plačljive podpore

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
369715 (7101) gendale2018
»

Tržni delež Viste začel upadati (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
638269 (6493) MrStein
»

Windows 7 22. oktobra (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
9310180 (7080) Tina_
»

Windows 7 RC 5. maja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
6610427 (5688) Tr0n
»

Novice o Windows 7 in XP (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
5410795 (7964) Tr0n

Več podobnih tem