Forum » Strojna oprema » Reset PC-ja
Reset PC-ja
dulesavic1 ::
Zadnje čase se mi dogaja, da ko prižgem PC mi začne luč v dnevni sobi in drugod kr blinkat, vse dokler se mi PC ne resetira in se to kr ponavlja.
A je mogoče šel napajalnik?
Ali je kej v stiku v PC-ju?
Lp
A je mogoče šel napajalnik?
Ali je kej v stiku v PC-ju?
Lp
Duhec ::
Mogoče je kaj narobe s samo vtičnico (napačna vezava) zato bodi previden, da ni celo kake faze kje na ohišju.
Priklopi PC v drugo vtičnico na drugi steni sobe in če bodo iste težave je nekaj narobe s samim napajalnikom. Če nisi od foha se ne igraj se preveč in nesi računalnik v servis.
Priklopi PC v drugo vtičnico na drugi steni sobe in če bodo iste težave je nekaj narobe s samim napajalnikom. Če nisi od foha se ne igraj se preveč in nesi računalnik v servis.
Sem priklopil PC v drugo vtičnico in zamenjal tudi napajalni kabel, pa je še vedno isto. :(
Sem naročil novi napajalnik in poročam..
Sem naročil novi napajalnik in poročam..
Nič ni bi kriv PC ampak je bila kriva ena varovalka na napeljavi. Tko, da sem vrgel denar za napajalnik.
fosil ::
8 dni maš da vrneš brez razloga, si pozabil?
Ni pozabil, ker take določbe ni v nobenem zakonu.
Razen če gre za nakup v spletni trgovini, tam je rok 15 dni.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup prenosnika- stvarna napaka 2xOddelek: Kaj kupiti | 2507 (2109) | Nejkoy |
» | PC ne bere nobenega CD-ja / DVD-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 972 (848) | mojster_joni |
» | Kratek stik ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1943 (1684) | jest10 |
» | Reklamacija blaga v roku 8. dneh (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13810 (10986) | miha555 |
» | PS3 ne bo dopuščal izposojanja iger?Oddelek: Novice / Igre | 6798 (5204) | Crimson_Shadow |