Forum » Programska oprema » Win XP in sinhronizacija
Win XP in sinhronizacija
mh8759a ::
Očitno MS pod sinhronizacijo smatra le sinhronizacijo preko omrežja. Ne vem kako naj sinhroniziram datoteke z diskete ali USB Flash Keya in datoteke na disku brez uporabe t.i. third party softvera.
Naj mi nekdo pove, če se to da, ker očitno podpirajo le preko omrežja(Sinhroniziraj metoda oz. podprogramček namreč da na voljo le to možnost).
Če se ne da, pa prosim, če kdo ve za zanesljiv in brezplačen program, ki bi to delal in si ga lahko downloadam.
Lp
P.S. Zakaj je ostajala prej neka Briefcase, sedaj pa je ni nikjer več ?
Naj mi nekdo pove, če se to da, ker očitno podpirajo le preko omrežja(Sinhroniziraj metoda oz. podprogramček namreč da na voljo le to možnost).
Če se ne da, pa prosim, če kdo ve za zanesljiv in brezplačen program, ki bi to delal in si ga lahko downloadam.
Lp
P.S. Zakaj je ostajala prej neka Briefcase, sedaj pa je ni nikjer več ?
Paramedic ::
No, zdej ko ste se zmenli, a lahko vprašam, zakaj se uporablja sinhronizacija in Briefcase? Una prek mreže vem, tale pa ne.
A ni isto, če skopiraš file iz diskete na disk?
A ni isto, če skopiraš file iz diskete na disk?
End transmission.
mh8759a ::
ToniT: hvala, sploh se nisem spomnu na to..ne vem zakaj so jo tko skrili.
paramedic: ja recimo, da maš enih par direktorijev in potem bi moral vse ročno kopirati na usb flash key in potem še tisto, kar sem na tem obesku spremenil nazaj in vsak direktorij verjetno posebej, sploh če so rastreseni po disku.
lp
paramedic: ja recimo, da maš enih par direktorijev in potem bi moral vse ročno kopirati na usb flash key in potem še tisto, kar sem na tem obesku spremenil nazaj in vsak direktorij verjetno posebej, sploh če so rastreseni po disku.
lp
Klemenn ::
torej
mene pa zanima, ker 3rd party software bi nucau da bi ob priklopu (prek usb-ja oboje) lahko sinhroniziral digitalca in pa mp3-usb-ključ.
lp
mene pa zanima, ker 3rd party software bi nucau da bi ob priklopu (prek usb-ja oboje) lahko sinhroniziral digitalca in pa mp3-usb-ključ.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lightweight Sync program za backupOddelek: Programska oprema | 2159 (1311) | Okapi |
» | Sinhronizacija datotek in mapOddelek: Pomoč in nasveti | 1902 (1562) | slitkx |
» | torrent klient na ruterjuOddelek: Omrežja in internet | 1643 (1494) | MrStein |
» | če imate preveč časa...Oddelek: Programiranje | 1611 (927) | Pesimist |
» | Kako flešat bios brez disketnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1186 (1043) | m.i.h.a. |