Forum » Programska oprema » Malware
Malware
multiscan ::
ČE se ne motim sem imel programček z goraj omenjenim imenom.
Ker se mi je mašina sesula sem zadevo seveda izgubil.
Programček je enostavno pogledal kateri procesina compu laufajo, je ocenil možnost težav, pokazal je kje je zadeva shranjena.....
Na googlu je ne najdem, mogoče kdo pozna?
Program se imenuje malware, malwhare, nekaj podobnega, obstaja celo možnost da sem jo snel z microsoftove strani, ampak tudi tam nisem našel te zadeve.
Prosim za pomoč
Ker se mi je mašina sesula sem zadevo seveda izgubil.
Programček je enostavno pogledal kateri procesina compu laufajo, je ocenil možnost težav, pokazal je kje je zadeva shranjena.....
Na googlu je ne najdem, mogoče kdo pozna?
Program se imenuje malware, malwhare, nekaj podobnega, obstaja celo možnost da sem jo snel z microsoftove strani, ampak tudi tam nisem našel te zadeve.
Prosim za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple prenosnik z Windowsi 8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 4499 (3230) | xrotek |
» | Tipkovnica v ciriliciOddelek: Pomoč in nasveti | 4107 (3910) | Ramon dekers |
» | vdori v računalnik iz tujine. kake možnosti?Oddelek: Omrežja in internet | 1188 (888) | BlueRunner |
» | Priročni programčki za prenosnikeOddelek: Programska oprema | 4077 (2774) | CaqKa |
» | Program za izdelavo kataloga DivX-ovOddelek: Programska oprema | 1627 (1260) | krho |