Forum » Zvok in slika » menjava grafične
menjava grafične
bafolini ::
Pozdrav,
imam namen zamenjat grafično. Sedaj imam radeon 9200SE. Grafično bi zamenjal, da bi mi normalno delali Win 7, pa če bi bilo možno, da bi mi predvajal HD filme. Ker sem laik pri računalnikih, bi prosil, če mi kdo pove katera grafična bi bila primerna in bi pasala v moj računalnik. Cena?
Imam starejši rač: AMD Athlon™ XP 2600+ 1.91 GHz, 1 GB rama, 32-bitni operac. sistem.
Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem, ajt
imam namen zamenjat grafično. Sedaj imam radeon 9200SE. Grafično bi zamenjal, da bi mi normalno delali Win 7, pa če bi bilo možno, da bi mi predvajal HD filme. Ker sem laik pri računalnikih, bi prosil, če mi kdo pove katera grafična bi bila primerna in bi pasala v moj računalnik. Cena?
Imam starejši rač: AMD Athlon™ XP 2600+ 1.91 GHz, 1 GB rama, 32-bitni operac. sistem.
Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem, ajt
jan01 ::
720p bi moralo že predvajat(coreavc na xpjih), za 1080p pa drugo grafično v stilu hd4650 agp http://www.dinokomp.si/product_info.php...
Oz še bolje: vse zamenjaj
Oz še bolje: vse zamenjaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se splača kupiti ta prenosni računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2264 (1777) | care20 |
» | Gaming računalnikOddelek: Kaj kupiti | 4169 (3574) | bluefish |
» | Nadgradnja računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1681 (1617) | klinker |
» | Katera grafična kartica je primerna za AMD računalnik.Oddelek: Kaj kupiti | 1235 (1043) | mandm1 |
» | nov računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1433 (1012) | DominusSLO |