Forum » Programska oprema » Server Backup programček
Server Backup programček
winlins ::
Lep pozdrav!
Pred nekaj dnevi sem odprl temo glede backupa za server dobil sem nekaj odgovorov pa me zanima kaj je program "rsync + crontab" in kako vse skupaj to deluje in kakšen je postopek nastavitve npr. če ni grafičnega vmesnika.
Lp: Gregor
Pred nekaj dnevi sem odprl temo glede backupa za server dobil sem nekaj odgovorov pa me zanima kaj je program "rsync + crontab" in kako vse skupaj to deluje in kakšen je postopek nastavitve npr. če ni grafičnega vmesnika.
Lp: Gregor
- spremenil: winlins ()
5er--> ::
Za začetek ti priporočam, da si prebereš brezplačni Ubuntu pocket guide. Predlagam, da jo prebereš od začetka do konca, lahko pa skočiš neposredno na peto poglavje - "Hands-on at the command-line".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 5er--> ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na Kitajskem raziskujejo človeško-opičje hibrideOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 13486 (11628) | grandioso74 |
» | valutno poslovanje (forex) ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22532 (15942) | c3p0 |
» | Snemanje muzike- rapOddelek: Zvok in slika | 1743 (1134) | slovyeahhh |
» | Informacijska varnost 101Oddelek: Informacijska varnost | 815 (659) | Matija82 |
» | Sony ericsson mini - serijska napakaOddelek: Mobilne tehnologije | 878 (796) | Ramon dekers |