Forum » Pomoč in nasveti » Wii problem
Wii problem
kljukusa ::
Zdravo,
doma mam dobro leto in pol starega Wii-ja, ki je kar naekrat izgubil komunikacijo z wii kontrolerjem (oziroma dvema). Zadeva je sicer chipana ampak mi je delala v redu vec kot pol leta, tko da to ne bi smelo bit problem. Zanima me, ce ma kdo kaksno idejo kaj bi lahko bilo narobe, oziroma kaj naredit da popravim zadevo.
ze v naprej hvala in lep pozdrav vsem
doma mam dobro leto in pol starega Wii-ja, ki je kar naekrat izgubil komunikacijo z wii kontrolerjem (oziroma dvema). Zadeva je sicer chipana ampak mi je delala v redu vec kot pol leta, tko da to ne bi smelo bit problem. Zanima me, ce ma kdo kaksno idejo kaj bi lahko bilo narobe, oziroma kaj naredit da popravim zadevo.
ze v naprej hvala in lep pozdrav vsem
ne_kdo ::
notri pri kontrolerju tak ko so baterije maš reset tipko
poizkusi tisto stisnit mogoče bo kaj boljše.
lp
poizkusi tisto stisnit mogoče bo kaj boljše.
lp
kljukusa ::
mja, probu, ne pomaga. Sicer mam pa 2 kontrolerja in da bi se pri obeh pojavla ista napaka naenkrat je bolj malo verjetno... Hvala vseen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | modificiranje WII soft ali hard (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 22749 (924) | sandicar |
» | Microsoft v 10 dneh prodal milijon KinectovOddelek: Novice / Konzole | 11259 (9181) | BigWhale |
» | Playstation 3 - Move VS. Xbox 360 - Kinect (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 16830 (15031) | Bor H |
» | Kaj pravte na Nintendo Wii? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Konzole | 26603 (18947) | Raziel |