Forum » Hlajenje in modifikacije » Sobni ventilator
Sobni ventilator
NightHawk ::
A bi blo dobr ce bi dau sobni ventilator v stranico. Al je bols ce bi dau vec manjsih (120mm, 80mm,...)
ChiefThunder ::
Ne vem, oboje je skor enako glasno, sam pomoje sobni ventilator hladi bolje. Če te ne moti čuden izgled...
msmiha ::
Ti daj kr onega volkega not če te ne moti čudna oblika! Hladi pa sigurno bolš, ker je večji!
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
HEKO ::
Pa večji venti, so običajno tišji, ampak samo, če so kvalitetni, pa majo dobre ležaje!!! Aja, pa mogu bož nardit nek upor al pa potenciometer kr ti bo drugač ohišje vzletelo :) Če pa je prenizka voltaža, pa ga lahko skuri, tak da je to problem.. Če pa ga boš mel na 220V, pa to ruži, ampak piha pa skoro preveč (čeprav je to fajn :))...
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]
tejo ::
Če prav zastopim, govorite o ventilatorjih na ohišju (ob strani).
Priporočam pol-meterski sobni ventilator, saj se temperatura procesorja pri meni zniža tudi za 30 stopinj C.
Priporočam pol-meterski sobni ventilator, saj se temperatura procesorja pri meni zniža tudi za 30 stopinj C.
Tzar ::
tejo_no1 --> se ti zniža na ali za 30°C?
Mal je težko prit s sobnim ventom na 10°C.
Ma kup dva 8x8 in jih prišraufaj na ohišje,nista tolk glasna in shladita sistem tudi do ene 8°C.
Mal je težko prit s sobnim ventom na 10°C.
Ma kup dva 8x8 in jih prišraufaj na ohišje,nista tolk glasna in shladita sistem tudi do ene 8°C.
Življenje je lepo!
tejo ::
Moj procesor ima temperaturo 53 stopinj C, ko je navit na 850 MHz (imam D800). S sobnim ventilatorjem ob računalniku pa je temperatura procesorja od 20 do 25 stopinj C. Sedaj pa razumeš, kajne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Racunalnik zamrzne pri igranju iger???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1388 (1197) | rok-tocak |
» | Sobni ventilator na stranicoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2121 (1840) | davidian |
» | Athlon - pregrevanjeOddelek: Strojna oprema | 1604 (1359) | Skankulja |
» | ventilatorji, ventilatorji in ventilatorjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1510 (1116) | Area_51 |
» | Hlajenje Durona...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1844 (1641) | tejo |