Forum » Hlajenje in modifikacije » Platinum?
Platinum?
Stripy ::
Kaj za en vrag je ventilator za socket A, ki se mu rece Platinum. Zgleda kot chrome orb in kot takega ga prodajajo tudi v Mlacomu?
msmiha ::
Jaz ga mam. Mel sem pa tudi takega od TITANa pa morem povedat, da je vse skupaj eno in isto sranje!
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Stripy ::
Zgleda popolnoma enako kot chrome orb. Na skatli pa pise Golden & Platinum. Veze. In prodajalec me je prepriceval, da je to chrome orb in da so jim take poslali zastopniki. Veze.
Opkow ::
Jst sm nabavu tak platinum orb pri Mlacomu.. In doseze max 4500 vrtljajev/min. Pri mojmu kolegu k je pa nabavu Titana pa, doseze 5500 vrtljajev/min... In verjemte moj je svinsko glasen... K da bi turbino przgau ... Ceprau od Titana po mojm ni nc bolsi glede na vrtljaje.. Nism su se k njemu poslusat ...
msmiha ::
Pri meni se vrti s 5200-5400 rmp pa je Platinum. Namaži ventilator z oljem jas sem tako pridobil 200 rmp pa še tišji je
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD 900 mhz pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 778 (702) | OldSkul |
» | Hladni procesorjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1964 (1585) | S-T-M |
» | Duron temparatura (drugič)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1744 (1595) | ||_^_|| |
» | Abit KT7 Raid + krom orb ali super orbOddelek: Strojna oprema | 1635 (1382) | Yohan del Sud |
» | Se res splača kupiti Golden Orba?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1942 (1689) | singular |