Forum » Zvok in slika » Zapira mi Fullscreen
Zapira mi Fullscreen
markozupi ::
Zdravo,
Imam windows 7 x64 ultimate in kadar koli gledam bodi si film v windows media,flash(poptv.si)... me vedno po parih minutah vrže iz fullscreena kar mi gre že pošteno na živce ker se moram vsakih par minut ustajati ter klikniti da mi poveče torej pozna kdo reštitev ker bi mi zelo prav prišla
Hvala za odgovore!
lp.
Imam windows 7 x64 ultimate in kadar koli gledam bodi si film v windows media,flash(poptv.si)... me vedno po parih minutah vrže iz fullscreena kar mi gre že pošteno na živce ker se moram vsakih par minut ustajati ter klikniti da mi poveče torej pozna kdo reštitev ker bi mi zelo prav prišla
Hvala za odgovore!
lp.
gorenjc ::
A je problem s celozaslonskim načinom samo z windows media player-jem?
V katerem načinu pa teče WMP?Drugače se pa da celozaslonski način tudi zakleniti.
V katerem načinu pa teče WMP?Drugače se pa da celozaslonski način tudi zakleniti.
markozupi ::
Am sporočam da je metanje z celozaslonskega načina prenehoalo delovati (končno) kaj bi bila pa napaka nevem posodobil sem sistem (z updati ki sem jih dobil na partisu) mogoče je bila rešitev v tem drugače pa ne vem kje je bila napaka :)
bluefish ::
Glede nato, da si dobil popravke na trackerju, je verjetno od tam prišel tudi OS. Potemtakem se napaki ne bi preveč čudil, sploh v primeru kake all-inclusive variante.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasno delovanje MozilleOddelek: Omrežja in internet | 1790 (1585) | Kamran |
» | Najboljši video formatiOddelek: Pomoč in nasveti | 1898 (1828) | wwwampy |
» | DivX: Predvajalci + Podnapisi + LinkiOddelek: Programska oprema | 1939 (1556) | All |
» | Težave z dos aplikacijoOddelek: Pomoč in nasveti | 993 (923) | Frenki_Beleven |
» | The PlayaOddelek: Zvok in slika | 1891 (1533) | Binji |