Forum » Navijanje » 3D MARK problem
3D MARK problem
Jure2k ::
Pri testiranju grafične kartice s programom 3D mark 2002 SE, (in tudi starejših različic) se dogaja, da pri določenih testih na monitorju opazim zatikanje. naprimer pri testu za multitexturing se kar precej zatika, mislim celo, da se reč pojavlja periodično na vsakih par sekund. Po mojem mnenju ni kriva Grafična kartica (ATI Radeon VIVO DDR 64), ampak je mogoče nekaj narobe z nastavitvami v BIOSU od matične plošče. Če kdo ve, kaj bi to lahko bilo, oziroma, če ima še kdo take težave, naj mi prosim pove, ker ne vem, kaj zavraga je narobe.
Imam nenavit procesor AMD T-bird 900, Plato ABIT KT7A-RAID, 512MB cas2 133 RAMa,...
Hvala in lep pozdrav, Jure
Imam nenavit procesor AMD T-bird 900, Plato ABIT KT7A-RAID, 512MB cas2 133 RAMa,...
Hvala in lep pozdrav, Jure
Malecky ::
itak da se zatika če maš vse skup prepočasno mašino... boš rabu vsaj 10K 3Dmarku da se nau nč zatikal...
VASkO ::
ja seveda, ti ze ves
meni se isto dogaja pa nimam pocasnega racunalnika, se mi zdi, da se mi to dogaja odkar sem dal gor catalyst drivere (8500LE, 1.4ghz TB, 256MB RAM)
meni se isto dogaja pa nimam pocasnega racunalnika, se mi zdi, da se mi to dogaja odkar sem dal gor catalyst drivere (8500LE, 1.4ghz TB, 256MB RAM)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | rahlo piskanje ob obremenitvi in zatikanje grafike v igrahOddelek: Pomoč in nasveti | 1193 (1008) | igorrogi |
» | GF 6600gtOddelek: Navijanje | 2531 (1224) | Pyr0Beast |
» | Slaba grafična kartica ali kajOddelek: Strojna oprema | 1444 (1254) | dejansan |
» | Je z mojim računalnikom nekaj narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2141 (1541) | AtaStrumf |
» | Problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 918 (750) | Sumak |