Forum » Pomoč in nasveti » Usb ključ a-data 8gb ne zazna v sistemu xp
Usb ključ a-data 8gb ne zazna v sistemu xp
suljo 666 ::
Rabim en dobr nasvet imam usb ključ a-data usb 2. 0 rb 8 gb.. Nevem kaj bi naredil pred kratkim mi je lepo delal na xp ju zdaj pa se ne odpre v sistemu.. Probal sem vse usbje porte sem deinstaliral in formatiral xp na novo in nič ne zaleŽe kar naenkrat je ugasnil.. Omenil bi Še da ima ta ključ na sebi 2 gumene tipke ko eno stisnem malo bolje se mi pokaze za kratki čas mapa od ključa. Ključ je pa Še v garanciji
- polepsal: OmegaBlue ()
69charger ::
Tiste tipke so za zaklenit in odklenit.V navodilih poglej kako se ga zaklene/odklene in ga nastavi na odklenjeno.
Hvala za odgovor samo nimam navodil na Žalost :=(
Zgodovina sprememb…
- polepsal: OmegaBlue ()
problem je v temu da sem garancijski list nekje založil imam pa račun.. probal sem še ugasniti caps lock nič zadeva ne laufa ..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: suljo 666 ()
StajercSSS ::
fuč je. nesi ga v garancijo,pa boš dobil novega. meni je na enak način crknil sandisk cruzer 8GB
ps: računi bi moral biti zadosti
ps: računi bi moral biti zadosti
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: StajercSSS ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | hp probook 4730s problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1865 (1766) | amigo_no1 |
» | Polit prenosnik HP 4515sOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2214 (2097) | Chupa |
» | Polit prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16851 (14094) | _koki_ |
» | ipod nano se ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 1702 (1632) | El Nino |
⊘ | izliv žolča černega.Oddelek: Slo-Tech | 1607 (1065) | Caboose |