Forum » Pomoč in nasveti » start menu
start menu
T-Mac ::
zanima me ce ve kdo kje se prenastavi pri start menu-ju win 7 ko kliknem na start menu in imam npr. explorer in tam je potem se neka puscica pri explorerju v desno in mi kaze strani na katerih sem bil...ve kdo mogoce kje se to izklopi?
hvala
hvala
xxxgeekxxx ::
Spodaj na opravilno vrstico z desnim klikom klikneš pa daš properties, izbereš zavihek start menu in costumize
Ke te češ
bluefish ::
Če se ne motim je to potrebno nastaviti v vsaki aplikaciji posebej, če to seveda podpira. Podobno ima namreč CCleaner. Pri IE pa na to nastavitev še nisem naletel.
Prej omenjeni rešitvi se nanašata na listo v taskbaru.
Prej omenjeni rešitvi se nanašata na listo v taskbaru.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
nc nisem najdel, sej isto je pri slikarju katere slike sem odpru mi pise naprej od puscice to bi rad ugasnil???
hvala bluefish nisem je mogel najti...tega vec nebi rad imel ja...windows explorer to da mi ostane ampak da se ne pokaze...guides,clipings...ce je to MRU ne vem?
pol noben ne ve kje se to ugasne?
pol noben ne ve kje se to ugasne?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: T-Mac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predogled Windows 8.1: gumb Start je nazaj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 49469 (42419) | Tr0n |
» | [W7] Kako se znebiti Start vrsticeOddelek: Operacijski sistemi | 880 (673) | Jst |
» | Zaganjanje sistema windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 2215 (2029) | In Extremis |
» | Kaj shell uporabiti namesto explorer.exe?Oddelek: Operacijski sistemi | 2079 (1792) | TheHijacker |
» | Start>programs>... v W2K se progiji skrijejo ..Oddelek: Programska oprema | 1110 (972) | kmjet |