Forum » Strojna oprema » Owerburning z Teac CDRW 40X
Owerburning z Teac CDRW 40X
Boky ::
Ce delam overburning test z CD-speedom, ki pride zraven zadnejga nerota,mi testira do 100min, pol pa pravi da naj vnesem vecjo vrednost. Pri sami peki pa isti CD spece do 85min. Teac-a sem flash-al z zadnjim (f) firmware-om.
A je to kak bug rekordera ali nerota ? Je kdo kaj podobnega opazil?
A je to kak bug rekordera ali nerota ? Je kdo kaj podobnega opazil?
- spremenil: Boky ()
Han ::
Če imaš Nero pravilno nastavljen (100 minut za overburn) in pravilno snemaš (Mode 1, Disc-At-Once, Finalize CD), je lahko vzrok tudi v nekvalitetni 99 minutni plošči.
Te nestandardne plošče ni priporočljivo snemati z več kot 16x hitrostjo!
Te nestandardne plošče ni priporočljivo snemati z več kot 16x hitrostjo!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Za medij sem uporabil sony-jev 80min in Mitsui-jev 80min cd. Pri obeh je test sel do 100Min, ko pa sem zares zapekel pa se je peka ustavla pri realni dolzini CD-ja.
V glanem Overburning test se ne ustavi na koncu in ne pokaze realne kapacitete cd-ja.
V glanem Overburning test se ne ustavi na koncu in ne pokaze realne kapacitete cd-ja.
Han ::
Očitno ta test ni konsistenten glede na medij...
80 minutne plošče lahko "prepečeš" za največ okrog 2 minuti. Če želiš zapeči več, moraš uporabiti nestandardno 90 ali 99 minutno ploščo.
80 minutne plošče lahko "prepečeš" za največ okrog 2 minuti. Če želiš zapeči več, moraš uporabiti nestandardno 90 ali 99 minutno ploščo.
Ni problem v plosci ampak v tem, da se test ne ustavi na fizicnem koncu cd-ja. Stvar je z Teacom 55s in LG-jem 12X vredu laufala. Lahko sem natancno dolocil, do kje lahko semam muziko. Teac 40X pa siba kar naprej.
Feurio 1.65(najnovejse kar sem najdu) tega rekorderja se ne podpira! Obstaja kje kak patch za podporo temu rekorderju ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Boky ()
Tudi z Feuri-om je test sibal cez fizicno velikost cd-ja. Sele ko sem dal hitrost simulacije na 8X, sta se oba programa ustavila pri pravi velikosti cd-ja.
A lahko se kateri, ki ima enak rekorder stestira overburning?
Thanx !
A lahko se kateri, ki ima enak rekorder stestira overburning?
Thanx !
grizli123 ::
Jaz imam Teaca 40x in stvar deluje, vendar pri max. 8x hitrosti. Kar je več lahko prihaja do napak oz. v nekaterih pogonih takih CD-jev ne moreš brati, pri 8x hitrosti snemanja, pa je CD berljiv v vseh enotah...
Some people... they call me GRIZLI... :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V kolikšnem času vam posname poln 700MB CD? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5097 (4206) | Lime |
» | peka na 800 MB CDjeOddelek: Pomoč in nasveti | 970 (759) | Flash |
» | Smartbuy 90+ min (800+MB) CDji.... ha haOddelek: Kaj kupiti | 1931 (1434) | Ashrack |
» | Kateri pekač kupiti ?Oddelek: Kaj kupiti | 2003 (1555) | Dami |
» | Datoteka večja od 702MbOddelek: Pomoč in nasveti | 2050 (1763) | Mr.B |