» »

Knjiga Windows 7

Knjiga Windows 7

mpucel2 ::

Helou!
Zanima me, če bi mi lahko kdo prosim svetoval ali povedal, če obstaja kaka knjiga z osnovami o Windowsih 7. Rabim jo nujno v slovenščini, ker bi jo kupil za soseda, ki se pri 50+ spoznava z računalnikom in doživlja prerojenje v digitalni svet..=)
Če lahko prosim napišete naslov knjige in link ali pa knjigarno kje bi kupil...hvala za pomoč =)

bluefish ::

Malo poglej na Pasadeni, čeprav se mi zdi, da je trenutno na voljo le knjiga za Visto: http://www.pasadena.si/knjigarna/?id=38...

mpucel2 ::

Ja tam sem gledal pa je bla sam za visto...sej bi mu tisto dal..sam sej veš kako je če je človek 50+ in k niti ne zna preveč v smeri računalnika še razmišljat...

bluefish ::

Po eni strani bi mu bilo bolje dati eno splošno knjigo o računalniku, ki se ne osredotoča na specifičen sistem. Šele nato bi se lahko malo bolje poglobil v samo delovanje sistema.
Je pa starejšega človeka tako ali tako nesmiselno učiti vse po vrsti, ker 3/4 tistega znanja iz knjige ne bo uporabljal.

Boljši pristop se mi zdi, če se ga vpraša, kaj želi delati (brskati po spletu, pisati,...), potem pa se ga nauči to.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Amazon bi kindle prodajal tudi v neodvisnih knjigarnah

Oddelek: Novice / Rezultati
4512109 (9832) jan_g
»

Nova anketa: kje berete knjige (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
5012948 (11755) kuglvinkl
»

Zastonj knjiga: Linux na namizju (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
13327054 (22012) Brane2
»

Domače branje: "Bamford, James. 1983. The Puzzle Palace. Baskerville: Penguin Books."

Oddelek: Novice / Domače branje
375655 (4775) STASI
»

Recenzije knjig!? Da ali ne?

Oddelek: Sedem umetnosti
295008 (4582) STASI

Več podobnih tem