Forum » Pomoč in nasveti » problemi z 5.1 zvočnim sistemom
problemi z 5.1 zvočnim sistemom
HUDO ::
imam 5.1 zvočni sistem (logitech x530) in matično kartico nvidia nforce 560 ga-m56s-s3 vendar mi nikakor ne uspe nastaviti, da bi mi glasbo predvajalo na vseh 5-ih zvočnikih. poizkusil sem z ffd showom in mi je uspelo naštimati, da je v gom playerju delovalo(le v gom playerju v windows media player in winampu ni delovalo) na vseh 5-ih zvočnikih, vendar ko sem želel v playlisti zamenjati komad ali pa se je komad končal in bi moglo predvajati naslednjega pa je nenadoma kar gom player nehal delovati. po seriji poizkusov sva z prijateljem ugotovila, da se napaka zagotovo pojavlja zaradi ffd showa, vendar ne poznava nobenega drugega načina kako bi se še lahko ˝prepričalo˝ računalnik, da naj predvaja na vseh 5ih zvočnikih. za pomoč se vam že vnaprej zahvaljujem.
xyd1 ::
HUDO ::
tud to sem že poizkusu pa še vedno ne dela. noben player ne predvaja glasbe na vseh 5ih zvočnikih le gom player predvaja na vseh, vendar pa predvaja le en komad ko pa bi moral zamenjati na naslednjega pa preneha delovati. če v gom playerjevih nastavitvah onemogočim ffd show potem player deluje normalno, vendar predvaja le na prednjih dveh zvočnikih in ne na vseh.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VLC-playerOddelek: Pomoč in nasveti | 2643 (1217) | Big_Al |
» | Predvajanje videa + kodeki in playerOddelek: Zvok in slika | 1837 (1676) | jan01 |
» | Težave z gledanjem filmov vseh formatovOddelek: Zvok in slika | 2143 (1983) | zee |
» | problem s predvajanjem ... ali so kaki kodeki krivi al nevem .... mah ... help plsOddelek: Zvok in slika | 1173 (1096) | jan01 |
» | video in filmi z internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 5039 (3827) | PaX_MaN |