Forum » Omrežja in internet » Naročanje iz www.top50watches.com
Naročanje iz www.top50watches.com
simimedi ::
Zdravo,
prijatelj razmišlja o nakupu replike ure iz zgoraj omenjene spletne strani. Ker gre za večjo vsoto, jaz pa spletne strani ne poznam - če sem iskren sem danes prvič slišal za njo - se obračam na vas. Ali je že kdo od tu naročal ali mogoče poznate koga ki je in če je bil z dobavljenim zadovoljen. Hvala za odgovore.
LP Simimedi
prijatelj razmišlja o nakupu replike ure iz zgoraj omenjene spletne strani. Ker gre za večjo vsoto, jaz pa spletne strani ne poznam - če sem iskren sem danes prvič slišal za njo - se obračam na vas. Ali je že kdo od tu naročal ali mogoče poznate koga ki je in če je bil z dobavljenim zadovoljen. Hvala za odgovore.
LP Simimedi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava spletnih straniOddelek: Izdelava spletišč | 3291 (2698) | eric_cartman |
» | Olajšanje izdelave spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 5251 (3834) | FlyingBee |
» | Najhitreje in najenostavneje narejena spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 4334 (3235) | Marino88 |
» | Tržna vrednost slo spletnih strani?Oddelek: Omrežja in internet | 5555 (3138) | Lion29 |
» | V katerem jeziku se lahko naredijo najzahtevnejše spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 11746 (9258) | gamemen |