Forum » Omrežja in internet » Remote Admin
Remote Admin
C00PER ::
Pozdravljeni !
Potrebujem pomoč pri Radminu....od doma bi se rad povezal na služben računalnik preko Radmina 3.4...ker imamo na enakem IPju priklopljenih več računalnikov, ki imajo vsi naloženi Radmin, me zanima kje v programu določim na kateri računalnik se želim priklopiti ? Program me namreč vedno poveže na mašino, na kateri je bil najprej naložen program...
Hvala za pomoč že vnaprej...
LP
Potrebujem pomoč pri Radminu....od doma bi se rad povezal na služben računalnik preko Radmina 3.4...ker imamo na enakem IPju priklopljenih več računalnikov, ki imajo vsi naloženi Radmin, me zanima kje v programu določim na kateri računalnik se želim priklopiti ? Program me namreč vedno poveže na mašino, na kateri je bil najprej naložen program...
Hvala za pomoč že vnaprej...
LP
ANd On The Last Day God Created.....SOUND !
vorantz ::
Mislim, da edino kar bi lahko naredil bi bilo, da na vsakem računalniku nastaviš drugačen port za povezvanje.
Router forwarda en port na en računalnik, tako da bi težko z istim portom prišel na več računalnikov.
Router forwarda en port na en računalnik, tako da bi težko z istim portom prišel na več računalnikov.
jan01 ::
Zakaj pa ne narediš vpn in se direkno do računalnika ne povezuješ(kar s microsoftovim remote desktopom?
ALi pa uporabiš kaj boljšega kot recimo teamviewer...
ALi pa uporabiš kaj boljšega kot recimo teamviewer...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IPOddelek: Omrežja in internet | 1865 (1431) | imagodei |
» | Radmin, težava s portiOddelek: Omrežja in internet | 2446 (2286) | Tero |
» | Kako bi gledu na ekran druzga pcja na mrezi?Oddelek: Programska oprema | 1293 (1005) | rebro |
» | Kako se povezati na drug računalnik?Oddelek: Programska oprema | 1113 (1007) | Modri dirkač |
» | Izdelava Firewall-a iz starega računalnikaOddelek: Omrežja in internet | 1817 (1224) | Gapi |