Forum » Elektrotehnika in elektronika » Aku vijačnik vrtalnik Ryobi...?
Aku vijačnik vrtalnik Ryobi...?
lokipoki ::
V mercatorju imajo kao akcijo in sta mi v oči padle dve mašinci...
http://www.mercator.si/_files/48628/Kat...
Na sredini strani 8.
In sicer leva za 69 evrov in desna za 99 evrov....
Dajte mi pomagat zakaj bi vzel levo in zakaj desno.
Res da je dražja ampak ima neko kao novo baterijo glavo 10 mm, ona pa ima staro baterijo in pa zato 2 in še glava je večja 13mm...
Danes bom kupil pa ne vem katero????
LP
lokipoki
http://www.mercator.si/_files/48628/Kat...
Na sredini strani 8.
In sicer leva za 69 evrov in desna za 99 evrov....
Dajte mi pomagat zakaj bi vzel levo in zakaj desno.
Res da je dražja ampak ima neko kao novo baterijo glavo 10 mm, ona pa ima staro baterijo in pa zato 2 in še glava je večja 13mm...
Danes bom kupil pa ne vem katero????
LP
lokipoki
Johnny_q ::
Mislm, da ima desna železno glavo, medtem ko ima leva plastično, če so to iste katere sem zadnjič gledal v tehniki.
Če ne drugega se ti splača dat tolk več že zarad boljše baterije, ker že itak so baterije pri teh aku. vrtalnikih za en drek.
Če ne drugega se ti splača dat tolk več že zarad boljše baterije, ker že itak so baterije pri teh aku. vrtalnikih za en drek.
lokipoki ::
Hvala za mnenje...
Ta nova baterija ima ceno 100 evrov to pa je cifra da te kap...potem je komplet že vreden teh 99 evrov...
Kaj pa menite še drugi....?
Ta nova baterija ima ceno 100 evrov to pa je cifra da te kap...potem je komplet že vreden teh 99 evrov...
Kaj pa menite še drugi....?
sulaco ::
Jaz imam levo-ENKRATNA ima štemanje, 13mm vpetje svedrov, 2 akuja, ki sta zelo vzdržljiva napram noname NiCd akkujem, ni plastik-fantastik. Ustavi se samo vrtanje v beton nad fi-6mm svedri. Vse ostalo je puter (če imaš profi svedre)
Če ti ni škoda denarja in te štemanje+13mm sveder+držalo ne zanima, pa vsekakor vzemi Li-ion za 99EUR
Če ti ni škoda denarja in te štemanje+13mm sveder+držalo ne zanima, pa vsekakor vzemi Li-ion za 99EUR
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater baterijski vrtalnik? (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 206371 (14476) | lopov |
» | Načrt vpenjalne glaveOddelek: Znanost in tehnologija | 1749 (1325) | edvard123 |
» | Nakup baterijskega vrtalnika - pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23351 (16680) | T0RN4D0 |
» | Modding Lian Li PC-7 (worklog)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1541 (924) | Mare3 |
» | Katero bormašino? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 33981 (32210) | thor24 |