Forum » Programiranje » [C/C++] embedded PC in konzolna povezava
[C/C++] embedded PC in konzolna povezava
shock ::
Pozdravljeni,
imam en embedded PC, ki se z njim lahko povezujem s serijskim kablom (konzola) ali pa s telnetom. Za potrebe monitoriranja oz debugiranja pride v upoštev samo serijska konzola. Rad bi spisal tak program, ki bi mi zajel vse "output" iz konzole ter pošiljal preko preko mreže do določenega monitor serverja, ki bi shranjeval te podatke. Zanima me kako naj se lotim v C-ju da zajamem vse output podatke, ki se prikažejo v konzoli? Za omrežni del pa imam že čist rešeno kako in kaj.
Lep pozdrav
imam en embedded PC, ki se z njim lahko povezujem s serijskim kablom (konzola) ali pa s telnetom. Za potrebe monitoriranja oz debugiranja pride v upoštev samo serijska konzola. Rad bi spisal tak program, ki bi mi zajel vse "output" iz konzole ter pošiljal preko preko mreže do določenega monitor serverja, ki bi shranjeval te podatke. Zanima me kako naj se lotim v C-ju da zajamem vse output podatke, ki se prikažejo v konzoli? Za omrežni del pa imam že čist rešeno kako in kaj.
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hekerji udarili po nemških politikih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 14266 (11336) | jype |
» | Lenovo Q190 mini HTPCOddelek: Pomoč in nasveti | 2252 (1979) | ajfon |
» | Kako zapakirat staro igroOddelek: Pomoč in nasveti | 1186 (813) | boss-tech |
» | Vprašanje o vodnem hlajenjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1351 (1111) | C_maniak |
» | OS-iOddelek: Slo-Tech | 818 (645) | TinkaPinka |