Forum » Programiranje » izdelava menija
izdelava menija
galex4 ::
kot naslov teme pove izdujem meni s pripadajočimi podmeniji
na lcdju prikažem takole
(TEMPERATURA) klik (VLAGA) klik (PRITISK) klik (TEMPERATURA) klik in tako naprej, da se meni vrti. Puščici levo in desno prikazujeta da se lahko pomikam z dvema tipkama leto ter desno. Problem nastane takrat ko nameravam potrditi neko opcijo npr.: (VLAGA) in pritinem enter (dodatna tipka) ter se odpre podmeni. Iste tipke za pomik levo in desno deluje pravilno samo ko sem v glavnem menijo, ko pa preidem v podmeni pa več ne deluje prav.
Ali mi lahko kdo prikaže diagram poteka kako taka stvar deluje (podobno kot meniji v starejšem telefonu)
Programiram sicer v programskem jeziku mikroBasic, bo pa prav prišla slika diagrama poteka
hvala
na lcdju prikažem takole
(TEMPERATURA) klik (VLAGA) klik (PRITISK) klik (TEMPERATURA) klik in tako naprej, da se meni vrti. Puščici levo in desno prikazujeta da se lahko pomikam z dvema tipkama leto ter desno. Problem nastane takrat ko nameravam potrditi neko opcijo npr.: (VLAGA) in pritinem enter (dodatna tipka) ter se odpre podmeni. Iste tipke za pomik levo in desno deluje pravilno samo ko sem v glavnem menijo, ko pa preidem v podmeni pa več ne deluje prav.
Ali mi lahko kdo prikaže diagram poteka kako taka stvar deluje (podobno kot meniji v starejšem telefonu)
Programiram sicer v programskem jeziku mikroBasic, bo pa prav prišla slika diagrama poteka
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri sestavi algoritmaOddelek: Programiranje | 9324 (8155) | mihy11 |
» | Risanje algoritmovOddelek: Šola | 2122 (1775) | Gladi |
» | Diagram poteka, ki x izpiše x-kratOddelek: Programiranje | 4283 (3960) | SLO_Matej |
» | algoritmiOddelek: Programiranje | 3012 (2570) | bozjak |
» | čitaj X, izpiši x??? KAJ???Oddelek: Programiranje | 1794 (1459) | Baja |