» »

Windows Mobile 7

Windows Mobile 7

Trinitron ::

Torej, kaj si mislite o Microsoftovem najnovejšem izdelku (uradno: Windows Phone 7 Series), ki so ga ravnokar predstavili na WMC 2010?

 WM 7

WM 7

Trinitron ::

Zgodovina sprememb…

RazzorX ::

Ravno sem gledal konferenco in se mi zdi super. Sploh povezava več različnih aplikacij v eno samo, to mi je zelo všeč. Končno so se spravili in naredili nekaj na novo, ne le neko bedasto nadgrajevanje. Sam OS deluje super, brez zatikanja, animacije so zelo lepe. Mogoče mi homescreen ni ravno najbolj všeč, ampak upam da se bo to še kaj dodelalo.

borchi ::

nice.
l'jga

mtosev ::

meni ne izgleda nic ekstra.bomo ze reviewe telefonov vidli pa bomo vidli kak je v "real life"
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

js osebno ::

Nevem. Meni pa ni všeč. Kolikor sem gledal na engadgetu je precej počasen, kljub temu da na njem ni videti niti ene trodimenzionalne skulpture, enega malo okrašenega dela, ipd. Je pa res, da se na tak način zelo zmanjša potrebna procesorska moč in s tem podaljša čas delovanja z eno polnitvijo baterije.
Sploh pa nevem kako bi se v takem UI-ju znašel.
En ne-Microsoftov video :klik
Meni se zdi počasno tole.

Zgodovina sprememb…

Bor H ::

Mene osebno skrbi samo ena stvar, da se ne bo MS s to platformo preveč skoncentriral krast userje iPhonu ker bo potem izgubil pri bussiness userjih, idealno bi bilo če bi ponujal windows mobile 7 v media in bussiness verziji, bi pa verjetno to zmedlo kupce.

borchi ::

Sploh pa nevem kako bi se v takem UI-ju znašel.

ja, mal konfuzno zgleda, ampak npr. senseui tudi dosti kombinira z widgeti in je nekaterim to všeč. tu je pač ves ui iz par ogromnih widgetov, če sem dobil pravi občutek iz engadgetovega livebloga...
l'jga

SuperKobeD ::

Sem si ogledau konferenco in moram rečt da sem kar prijetno presenečen. Po moje so s tem konceptom zadeli v polno in bojo spet močen konkurent na trgu.(Yeah WM is alive again!^^)

Vsi tisti ki se pritožujete nad hitrostjo... WP7 je še v razvojenem stanju pa tud telefon na katerem je bil predstavljen je samo prototip.

Me pa zelo zanima kaj mislijo s tem "Series". Bodo izdali več verzij kot je bilo napovedano pred predstavitvijo? No bo treba še en mesec počakat na drugo konferenco :)

Keyser Soze ::

@thejan2009
Hitrost tule ni relevantna. Gre se za, kot že omenjeno, prototip, ki je seveda dodelan zgolj do te mere, da se lahko pokaže koncept vmesnika. Hitrost bo prišla nekje v drugi polovici tega leta s prvimi končnimi izdelki.

Edino kar me skrbi je to, kar je že omenil Bor H. Premočno usmerjenost MSja v "entertainment/multimedia" segment. Namesto, da bi malo večji del namenil poslovnim uporabnikom, ki so trenutno tisti, taglavni uporabniki obstoječih WM platform.

Upam na najboljše. Tud če vmesnik ne bo en hud "eye candy" (brez 3D elementov, animiranih prehodov, senčenih/transparentnih ikon), samo da bo fluent, intuitiven in predvsem funkcionalen.
OM, F, G!

darkolord ::

Namesto, da bi malo večji del namenil poslovnim uporabnikom, ki so trenutno tisti, taglavni uporabniki obstoječih WM platform.
Ja, samo to je očitno kar precej premalo... Old school poslovnežev je vedno manj, vedno več je že takih, ki so "zasvojeni" s facebook/twitter/ipd... Očitno so se odločili, da bodo pač "odrezali" hardcore uporabnike na račun mase ostalih ("samo da se šajna")

borchi ::

pa sej tisti imate pa 6.5, ultimativni OS.

(bo pač dobesedno 4ever)
l'jga

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: borchi ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia pokazala svoj prvi prototip z Windows Phone (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
7112826 (9924) Tody
»

Bogata konkurenca iPadu na Computexu

Oddelek: Novice / Android
224604 (3512) Bor H
»

Podrobnosti o Windows Phone 7 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
5815338 (14024) Lonsarg
»

Windows Phone 7 Series (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
7024215 (21780) urosh
»

Nokia obljublja prenovo vmesnika Symbiana

Oddelek: Novice / Nokia / Symbian
373841 (2439) GizmoX

Več podobnih tem