» »

Ni slike

Ni slike

69charger ::

Sem sestavil en računalnik (Sempron X1 LE140,Gigabyte MB,Patriot 1gb DDR2 ram,420w napajalnik).Ko ga prižgem ni slike,ostalo vse deluje.Napajalnik ima čuden priključek za elektriko od matične plate.Najprej je 4 pinski 12v ki sem ga priklopil potem pa ima enega 4 pinskega in enega 20 pinskega.Skupaj sem ju dal v 24 pinski slot(pravilno) ampak ni slike.Je mogoče procesor čeprav sem ga pravilno vstavil(trikotnik procesorja na trikotnik socketa).Mogoče kdo ve kaj je narobe?

20 pinski(desno) in 4 pinski(levo)

• zavaroval slike: bluefish ()

st0jko ::

Verjetno si pozabil še en, ločen 4 pinski priključek za matično priklopit. Ponavadi je tam blizu procesorja, in je namenjen napajanju le tega.
keks?

Sem priklopil ATX_12V štiripinskega in še tistadva na sliki.Ne vem kaj bi še probal.

Hexx ::

je grafa delala na drugem pc-ju?

Grafične kartice ni,imam priklopljeno na integrirano.Mogoče zaradi tega?

Hexx ::

je to prvič ki uporablaš to matično?

En drug računalnik v hiši ima čisto podobno plato sem pogledal in ima enake priključke torej sem priklopil pravilno.Sumim RAM saj je bil že odpakiran ko sem ga dobil v pošiljki(naročil na Mimovrste).Bom stestiral z drugim ramom in probal v drugem slotu.

OK sem sprobal moj drugi ram ki je enak Patriot razen da je 2gb in dela.Poslali so mi zanič ram.Bom reklamiral.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Black screen

Oddelek: Pomoč in nasveti
11530 (396) merdzo1
»

Lučka na monitorju utripa

Oddelek: Pomoč in nasveti
232307 (1860) Duhec