» »

Virus ali?

Virus ali?

_marc_ ::

Že drugič se mi je pojavila težava, da mi je z diska izginilo nekaj datotek. Prvič, pred kakšnimi 6 meseci sem ugotovil, da mi je izbrisalo slike v dveh ali treh mapah, ki mi jih je uspelo z določenimi programi povrniti. Tokrat pa se mi je zgodilo isto, da so 3 mape od 150 v katerih hranim slike zopet prazne.(cca 200slik) Poleg tega mi le izginilo še nekaj komplet datotek z igrami in filmi, dve pa sta se spremenili v 10 ali 100 krat večjo mapo z čudnimi simboli in še bolj čudnimi datumi. Zanima me,če je imel kdo podobne izkušnje. Gre za virus, okvaro diska ali kaj tretjega? Gre za zunaji disk WD 500gb, prilagam pa tudi dve sliki kaj se je zgodilo z mapo s slikami in mapo s filmom.
(Ne morem naložiti slik!!!)
  • spremenilo: _marc_ ()

jest10 ::

Seveda jih lahko:P

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: bluefish ()

Opkow ::

Tole mi deluje, kot da se ti sesuva datotecni sistem diska. Mozni vzrok so tudi slabi sektorji.
Pa ga prej rocno odstranis iz winsev, preden potegnes kable?
Naredi si backup diska.

_marc_ ::

Ne vem, kaj si mislil z odstranitvijo iz windowsev. Disk imam preko USBja vseskozi priključen na računalnik.

Opkow ::

Glede na to, da si omenil, da imas zunanji disk, sem sklepal, da ga prenasas naokoli. Vcasih zna priti do problemov, ce ga kar odklopis iz USB vhoda brez, da bi sel prej preko Safety Remove Hardware-a.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zbrisane slike-kako jih dobiti nazaj

Oddelek: Pomoč in nasveti
172222 (2005) solatko
»

ne morem izbrisati datotek

Oddelek: Pomoč in nasveti
388663 (7777) Yossarian
»