Forum » Omrežja in internet » router-t2
router-t2
draljo0007 ::
Živjo. Nekaj me zanima. Moj cimer mi je reku da, če hočeš da deluje t2 internet na router-ju moraš upisat na router mac-naslov katerega se je zaponil modem od t2. Mac-naslov pa naj bi bil tisti s katerem si se prvič prijavil na internet. Ne zdi se mi prevč smiselno. Je to res? Ma kdo kakšne izkušnje glede t2-ja?
Hvala za pomoč!
Lp!
Hvala za pomoč!
Lp!
KoMar- ::
Ne drži, tvoj cimer nima pojma. Pri T-2 MAC naslov nima veze s priklopom in delovanjem routerja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
draljo0007 ::
Gre se za to da ne vemo več gesla za router in ga je treba resetirat(razen če ne obstaja kakšna druga možnost da ne bi izgubil nastavitve). Hvala
Lp
Lp
norcuron ::
Odvisno kakšen reset misliš. Pri hard resetu boš ostal brez nastavitev, ja.
Great are mysteries of the mind ... or not?
ZGI ::
po hard resetu je geslo ponavadi tako kot je nastavljeno tovarniško
Tajiti zmoto, je dvojna zmota.
x.sci ::
draljo0007 je izjavil:
a obstaja tud kakšen drug reset k bi smo geslo od routrja zbrisal??
Lp
Odvisno od firmware-a. Ce ima "recovery mode", se ponavadi da. Samo originalen firmware tega verjetno nima.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Vodič] Router v študentskem domu (Eduroam) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 64882 (353) | tramvaj |
» | dd-wrt firmware (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 21435 (5128) | mtosev |
» | Kronično vdiranje v router - problem. (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17690 (15184) | Vanadium |
» | Internet problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2929 (2702) | theBill |
» | T-2 & [?]Število PC-jev prekoračenoOddelek: Omrežja in internet | 1181 (1089) | satfinder |