» »

Mio Moove 300 update

Mio Moove 300 update

T-Majo ::

Pozdravljeni,

pred 3/4 leta sem kupil omenjeno navigacijo. Zadeva dela vse ok, vendar je vedno manj natančna, ko hočem priti točno do hišne številke. Pred nekaj meseci sem že iskal update, vendar vprašanje, če bodo spoh pomagali, glede na to, da je prej ok delala (včasih te je malo naokrog peljala, vendar cilj sem vedno našeč bp).

Za update pa piše, da spoh ni za našo državo. Bil bi pa tako ali tako potreben; proti MS AC spoh ni vrisana.
Prodajalec je rekel, naj jo prinesem, da jo bodo nanovo naložili oni, rekel je pa tudi, da lahko 2x brezplačo updatam mape (ja kje pa?). Rabil bi pomoč. Res je da sem iskal nekaj mesecev nazaj vendar vseeno.

Prosil pa bi da nebi bilo komentarjev v stilu: kupi Garmin, pa ne boš imel takšnih problemov...

Hvala!

mtosev ::

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Joooj.

Zdaj sem neke update dol potegnil in MioDestop 2008. Sedaj pa piše, naj vpišem serijsko kodo. Ko zaženem navigacijo pa napiše MioMap 2008. Ta serijska koda naj bi bila v škatli, vendar je ne najdem (da, sem potegnil za MioMoove 200 dol - napaka je bila v topicu, Mio Moove 200 imam), ostali update pa spoh ne najdejo naprave, ko sem pa dal backup and restore device, je pa napisalo, da spoh nimam Mio softwara na navigaciji?

Hallo???

Mislim, kao da piratiziram al kaj? Sem sem kupil navigacijo? 2x brezplačen update imam (samo 2x???!!!).

Aja, navigacija je stara pol leta.

Ve kdo, kje je priložena aktivacijska koda za MioMoove 200?

toxius ::

T-Majo je izjavil:

Ve kdo, kje je priložena aktivacijska koda za MioMoove 200?

ko sm fotru kupil podobno navigacijo je bila takoda na ovitku od CDja....

Ja, pri meni je pa ni. Pa nisem kupil rabljene.

Je neka koda, vendar manjka en znak, da bi bla polna.

toxius, a mi lahko samo del kode napišeš, da vidim kako izgleda? Lahko umes XXXX nrdiš, da ne bo cela.

Je pa res, da sem kupil samo z Balkan karto, brez SD kartice ima to kakšno vezo? Sedaj mi je uspelo navigacijo na novo naložit, in updatat balkansko karto, vendar še vedno sprašuje po kodi, ki jo moram vnesti v MioMore Desktop.

Mapa je original MioMap 2008.

Javi pa tole:

The product key is no valid.
Please, recover you Product Key via MioMore Desktop.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: T-Majo ()

Opcija je še, da naložim kateri drugi sistem gor? Npr. iGO?

toxius ::

T-Majo je izjavil:

Ja, pri meni je pa ni. Pa nisem kupil rabljene.

Je neka koda, vendar manjka en znak, da bi bla polna.

toxius, a mi lahko samo del kode napišeš, da vidim kako izgleda? Lahko umes XXXX nrdiš, da ne bo cela.

Je pa res, da sem kupil samo z Balkan karto, brez SD kartice ima to kakšno vezo? Sedaj mi je uspelo navigacijo na novo naložit, in updatat balkansko karto, vendar še vedno sprašuje po kodi, ki jo moram vnesti v MioMore Desktop.

Mapa je original MioMap 2008.

Javi pa tole:

The product key is no valid.
Please, recover you Product Key via MioMore Desktop.

sori fotr živi na štajerskem js pa v LJ in redkokdaj grem tja....

gjural ::

ali ima kdo mogoče miomore desktop program na DVD-ju? downlodal sem sicer nek miomore desktop 2 ampak ne dela na win7

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Myguide 3300

Oddelek: Pomoč in nasveti
174709 (1978) bocco
»

Kupujem navigacijo...

Oddelek: Kaj kupiti
254882 (4211) KuhaR
»

dlančnik za navigacijo