Forum » Pomoč in nasveti » Garmin Nuvi 350 - slovenija
Garmin Nuvi 350 - slovenija
AnZo ::
Spoštovana raja.
Ali ve kdo mogoče, če se da na Nuvi 350 namestit kakšno drugo karto za Slovenijo ali je to samo Adria route?
Plačal sem napravo zdaj pa se mi zdi brezveze metat 100€ vstran še za bogo (baje še ne najbolj dodelano) karto balkana.
Podatki na raznih drugih forumih mi niso bili koristni.
Kdor mi pove rešitev ima najmanj pivo v dobrem
Ali ve kdo mogoče, če se da na Nuvi 350 namestit kakšno drugo karto za Slovenijo ali je to samo Adria route?
Plačal sem napravo zdaj pa se mi zdi brezveze metat 100€ vstran še za bogo (baje še ne najbolj dodelano) karto balkana.
Podatki na raznih drugih forumih mi niso bili koristni.
Kdor mi pove rešitev ima najmanj pivo v dobrem
Snowboarding is the best thing you can do with your pants on...
JOKER ::
Glej, ti bi rad prišparal 104€ kolikor stane AR, za rešitev pa samo pivo (2€) !!
No, od vseh navigacijskih programov je trenutna karta na AR najbolj dodelana, kaj se tiče pokritosti. Res, da to še ni to, ampak trenutno najboljša, tako da ne vem od kod ti podatek o tem.
Kart drugih ni mogoče uporabljat, saj ima vsak program svoje karte, ki pa se med seboj ne dajo menjavati .... tudi programa na to napravo ne moreš inštalirat drugega, saj je ta naprava namenjena temu programu.
Zakaj že v štartu ljudje ne kupite dlančnika z integrirano GPS anteno in imaš VELIKOOOOOO paleto programov, katere lahko uporabljaš za navigacijo. Ker še nisem sprobal AR programa naložit na dlančnik (načeloma ne gre), ampak z posebnimi zvijačami se da, ne morem trdit, da je program oh in sploh, je pa res, da sem vse ostale programe, ki so trenutno IN sprobal in ponavadi je tako da za SLO uporabljam en program za ostale evropske države pa je še vedno zakon TT5 ali 6 !!
P.S.
Boš moral reskirat denar za AR, ker tisti Navigator, ki je zdaj gor naložen si v SLO z njim ne moreš nič počet.
No, od vseh navigacijskih programov je trenutna karta na AR najbolj dodelana, kaj se tiče pokritosti. Res, da to še ni to, ampak trenutno najboljša, tako da ne vem od kod ti podatek o tem.
Kart drugih ni mogoče uporabljat, saj ima vsak program svoje karte, ki pa se med seboj ne dajo menjavati .... tudi programa na to napravo ne moreš inštalirat drugega, saj je ta naprava namenjena temu programu.
Zakaj že v štartu ljudje ne kupite dlančnika z integrirano GPS anteno in imaš VELIKOOOOOO paleto programov, katere lahko uporabljaš za navigacijo. Ker še nisem sprobal AR programa naložit na dlančnik (načeloma ne gre), ampak z posebnimi zvijačami se da, ne morem trdit, da je program oh in sploh, je pa res, da sem vse ostale programe, ki so trenutno IN sprobal in ponavadi je tako da za SLO uporabljam en program za ostale evropske države pa je še vedno zakon TT5 ali 6 !!
P.S.
Boš moral reskirat denar za AR, ker tisti Navigator, ki je zdaj gor naložen si v SLO z njim ne moreš nič počet.
- spremenilo: JOKER ()
Gwanaroth ::
> Plačal sem napravo zdaj pa se mi zdi brezveze metat 100€ vstran še za bogo (baje še ne najbolj dodelano) karto balkana.
Za napravo se ti zdi samoumevno, da plačaš, za karto pa ne? Ajej, ajej, slabo razmišljaš.
Kar kupi Adria Route, četudi ni še dodelana, ampak si z nakupom zagotoviš vse posodobitve.. postopoma se bo dopolnjevala.
Za napravo se ti zdi samoumevno, da plačaš, za karto pa ne? Ajej, ajej, slabo razmišljaš.
Kar kupi Adria Route, četudi ni še dodelana, ampak si z nakupom zagotoviš vse posodobitve.. postopoma se bo dopolnjevala.
Lights often keep secret hypnosis..
AnZo ::
Hvala za info.
Pač sem prebiral razne forume glede testiranj AR tam so pač uporabniki povedali kako stvar deluje v praksi (marsikdaj so malo zatavali).
Nekje sem pa celo zasledil (baba čula baba rekla) da naj v prihodnje nadgradnje nebi bile več brezplačne.
Stvar je takšna, da meni je zaradi službenih potovanj najbolj pomembna zahodna evropa (kar sem dobil z nakupom aparata).
Slovenija, Hrvaška in Bosna so mi pa zanimive zaradi raznih vikend izletov.
Torej če ni druge variante bo pač treba še dat tistih 100€. Pa bom šel sam na pivo
Pač sem prebiral razne forume glede testiranj AR tam so pač uporabniki povedali kako stvar deluje v praksi (marsikdaj so malo zatavali).
Nekje sem pa celo zasledil (baba čula baba rekla) da naj v prihodnje nadgradnje nebi bile več brezplačne.
Stvar je takšna, da meni je zaradi službenih potovanj najbolj pomembna zahodna evropa (kar sem dobil z nakupom aparata).
Slovenija, Hrvaška in Bosna so mi pa zanimive zaradi raznih vikend izletov.
Torej če ni druge variante bo pač treba še dat tistih 100€. Pa bom šel sam na pivo
Snowboarding is the best thing you can do with your pants on...
Gwanaroth ::
Če ti je pomembna zahodna Evropa, potem si naredil eno veliko napako, ker si kupil Garmina. TomTom je namreč precej precej boljši.
Lights often keep secret hypnosis..
BigWhale ::
Jaz bi imel nek navigacijski sistem, kjer bi not vpisal reicmo Posta Spodnja Kungota in bi me pripeljal do tja.
Je kaj taksnega na voljo?
Je kaj taksnega na voljo?
Border ::
crazy kure in anzo pridita raj do mene bomo enega mikija spuhali, boste meli takoj dobr GSP sistem v glavi...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPS Navigacija - katero izbrat?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6843 (4305) | Frenckie |
» | nakup navigacijske napraveOddelek: Kaj kupiti | 8749 (7255) | gti85kw |
» | Navigacij TOMTOM,GARMIN, MIOOddelek: Kaj kupiti | 13197 (12635) | zee |
» | nokia n95 in navigacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 5160 (4016) | kiFni |
» | Dlančnik z GPS, kako do karte?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1896 (1819) | Dr_M |