» »

Spremeniti katero koli posamezno ikono?

Spremeniti katero koli posamezno ikono?

alexius103 ::

Pozdrav! Iščem rešitev.
Vsak dan uporabljam veliko različnih wordowih datotek. Rad bi jim spremenil ikono, ko končam delo z njimi, da že na daleč vidim, da se s posamezno datoteko ne rabim več ukvarjati.
Ali kdo pozna kak tak program s katerim bi enostavo kliknil na datoteko + desni gumb na miški + change icon. In nato izbereš ikonco s katero bo to potem zamenjano?
Doslej sem uporabljal program Iconchanger (shellabs), a je ta prenehal delovati, ko sem prešel na uporabo 64-bitnega Windows 7 (na 32-bitnih pa dela!).
Za odgovore se že vnaprej zahvaljujem.

detroit ::

hmm z shortucit deluje desnclick properties pa change icon, probi če tuki dela tko, oz shrani si fajle drgam pa nared shortcut (lame rešitev :)
Skero

DonMatejo ::

jst to rešujem tako (pri fotografijah), da končni verziji dodam končnico _final... potem pa pogled details pa takoj vidiš, kateri so final.

alexius103 ::

Hvala obema za odgovor.
Žal to prvo pri datotekah ne deluje, da pa bi datotekinemu imenu dodajal neko besedilo pa je preveč zamudno in še vedno premalo poregledno kot pa če spremeniš začetno ikono.

Našel sem program IconPackager, ki sicer opravi nalogo, a je precej neroden za uporabo. Poleg tega lahko spremeniš samo eno ikonco wordove datoteke naenkrat, ne pa recimo treh ali štirih ali desetih hkrati.

IconChanger je še vedno boljši, a kot rečeno, ne deluje na Win 7 64-bit, gospodje na support pa tam ne odgovarjajo na maile.

Še kak predlog? Prosim. Hvala!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako se da stisniti pdf?

Oddelek: Pomoč in nasveti
202612 (1810) jedateruk
»

Word ikona ni prava

Oddelek: Programska oprema
141796 (1617) Cold1
»

Problem z ie

Oddelek: Pomoč in nasveti
9856 (756) veteran
»

Menjava "vseh" ikon

Oddelek: Operacijski sistemi
51216 (1153) Tilen
»

kako spremeniti ikono mp3 filov?

Oddelek: Operacijski sistemi
71390 (1303) OSA

Več podobnih tem