Forum » Zvok in slika » z5500 problem - digitalno
z5500 problem - digitalno
t3hn0 ::
Gre se za logitech z-5500 sistem. Vecino casa sem povezan preko cincev, kdaj pa kdaj pa se povežem tudi preko optike.
Tukaj pa se mi pojavi zanimiv problem, namrec ce prizgem namizno luc, zvocnikom zmanjka signala za kako sekundo - kot da bi dal pavzo, nato pa spila dalje.
Cel komp (tudi luc) je vezan na isto dozo, prek (belkin) podaljska. Vse je ze delalo ok, le potem ko sem dobil nove zvocnike iz servisa se je zacel pojavljat ta problem.
Pa ce ze pisem to, naj omenim se, da pri priklopu preko cincev nekaj poci ko prizgem sistem.
To dvoje mi smrdi po slabi masi. A sam sistem nima mase, zato tudi ne vem kam bi jo vezal.
Tukaj pa se mi pojavi zanimiv problem, namrec ce prizgem namizno luc, zvocnikom zmanjka signala za kako sekundo - kot da bi dal pavzo, nato pa spila dalje.
Cel komp (tudi luc) je vezan na isto dozo, prek (belkin) podaljska. Vse je ze delalo ok, le potem ko sem dobil nove zvocnike iz servisa se je zacel pojavljat ta problem.
Pa ce ze pisem to, naj omenim se, da pri priklopu preko cincev nekaj poci ko prizgem sistem.
To dvoje mi smrdi po slabi masi. A sam sistem nima mase, zato tudi ne vem kam bi jo vezal.
^.^
OK.d ::
povej mi če pri teh zvočnikih display sveti ali ne sveti kolega je nabavil rabljene in displey ni osvetljen-ali je slučajno kakšna nastavitev?
LPOK.d
KoMar- ::
Med delovanjem display sveti in se ga ne da izklopit. Če ne sveti, je pokvarjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava PC na TV - zvok ne dela :(Oddelek: Zvok in slika | 5831 (5552) | gorann |
» | brnenje v zvočnikihOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7573 (5349) | bullet321 |
» | Problem z zvokom na plati oz. (ga sploh ni)Oddelek: Pomoč in nasveti | 901 (829) | Krimi |
» | Playstation3 zvočnikiOddelek: Konzole | 2113 (2113) | Apple |
» | Napajanje avtoojačevalcaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3289 (3097) | Jackal |