Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 homegroup težava
Windows 7 homegroup težava
shadeT ::
Zelo smotana težava :( Gre se za lokalno sharanje datotek. Ker sem moral menjati geslo za Homegroup, mi sedaj le ta ne dela več. Ko pa pridem do folderjev, katere sharam, pa nimam dostopa zaradi meni neznanega razloga...
Prilagam slikico kar mi napiše ko kliknem sharano mapo:
Nastavitve:
Ampak najbolj zanimivo pa je, da mi pa z drugega PCja dela dostop do mojega samo do ene mape ki jo sharam. Kaj je razlika ne uspem najti. Sigurno je samo nek "hakeljc" in bo delovalo.
Res pa pred spreminjanjem gesla za homegroup je delalo vse krasno, ampak je bilo žal nujno potrebno.
Hvala
Prilagam slikico kar mi napiše ko kliknem sharano mapo:
Nastavitve:
Ampak najbolj zanimivo pa je, da mi pa z drugega PCja dela dostop do mojega samo do ene mape ki jo sharam. Kaj je razlika ne uspem najti. Sigurno je samo nek "hakeljc" in bo delovalo.
Res pa pred spreminjanjem gesla za homegroup je delalo vse krasno, ampak je bilo žal nujno potrebno.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po pomoti zbrisal admina, kako ga pridobiti nazaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1026 (921) | Yacked2 |
» | Težave z nastavitvami deljenja v omrežjuOddelek: Pomoč in nasveti | 4593 (4432) | Grega_K |
» | Izšla Opera 10.60 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22432 (19123) | Jst |
» | POVEZAVA 2 PC - drugačeOddelek: Strojna oprema | 1748 (1636) | solatko |
» | Kako omogočit USB vodila na VirtualBox-u?Oddelek: Programska oprema | 1819 (1514) | opeter |