Forum » Strojna oprema » Čitalec kartic akasa(AK-ICR-01)
Čitalec kartic akasa(AK-ICR-01)
winlins ::
lep pozdrav!
V trgovini com-shop sem kupil nov čitalec kartic akasa AK-ICR-01. Ko vse skupaj priključim preko notranjega USB -ja mi opremo zazna z napako (kot je pri win 7 če nenajde gonilnikov avtomatično), naložim driverje katere sem dobil zravem in nato vstavim kartico in ne zazna nič, v čem je probelm.
Doma imam pa se disketnik ker mi nebo ležal na okrog sem tega tudi vgradil ko ga priključim mi nezazna diskete. v čem je pa tukaj problem?
Lp: Gregor
V trgovini com-shop sem kupil nov čitalec kartic akasa AK-ICR-01. Ko vse skupaj priključim preko notranjega USB -ja mi opremo zazna z napako (kot je pri win 7 če nenajde gonilnikov avtomatično), naložim driverje katere sem dobil zravem in nato vstavim kartico in ne zazna nič, v čem je probelm.
Doma imam pa se disketnik ker mi nebo ležal na okrog sem tega tudi vgradil ko ga priključim mi nezazna diskete. v čem je pa tukaj problem?
Lp: Gregor
meister ::
Verjetno je pri čitalcu kartic kakšna napaka z driverji, tisti ki si jih dobil v paketu so verjetno ze zastareli,poskusi jih poiskati na njihovi strani če jih imajo. LP
Clemento ::
Ja pri tem bralniku kartic je problem z Windovsi 7.
Tule imaš navodila kako rešiti problem da ti bodo Win 7 sploh pravilno
zaznali reader:
http://www.akasa.com.tw/download/manual...
Pa ko instaliraš sproči če deluje in koliko naprav se ti je v My Computru pojavilo, ker jaz tudi
iščem zamenjavo za mojo PointOfView reader ki se registrira kot izmenljivi pogoni, kar mi je rezerviralo 4 pogonske črke.
Tule imaš navodila kako rešiti problem da ti bodo Win 7 sploh pravilno
zaznali reader:
http://www.akasa.com.tw/download/manual...
Pa ko instaliraš sproči če deluje in koliko naprav se ti je v My Computru pojavilo, ker jaz tudi
iščem zamenjavo za mojo PointOfView reader ki se registrira kot izmenljivi pogoni, kar mi je rezerviralo 4 pogonske črke.
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Clemento ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 in driverji za lenovo 3000 n200Oddelek: Operacijski sistemi | 1959 (1569) | r3dkv1c4 |
» | Usb ključa ne prepoznaOddelek: Pomoč in nasveti | 12483 (10657) | BlaY0 |
» | Prenosnik ne bere slik z SD karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 1751 (1541) | beni |
» | usb device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3142 (1612) | RutS |
» | Gonilnik za čitalca karticOddelek: Pomoč in nasveti | 1652 (1579) | bosslipxx |