Forum » Izdelava spletišč » Vdelava videa v članek
Vdelava videa v članek
peregrinus ::
Znalce prosim za pomoč.
V igri eRepublik imamo uporabniki možnost pisanja časopisnih člankov. V članek želim vdelati video (npr. iz Youtube-a), da bi se predvajal neposredno v članku, a mi ne uspe. Platforma dopušča vdelavo slike s tagi [img]link kjer je slika shranjena[/img] in se slika normalno prikaže v članku med besedilom. Poskusil sem že z raznimi embed kodami, ki ti jih ponudi youtube, a mi ni uspelo.
Takšen vdelan video v članku potrebujem, ker želim prek časopisa zagnati en multimedijski projekt.
Članki pa izgledajo npr. takole: http://www.erepublik.com/en/article/pon...
Hvala za kakršenkoli nasvet in lep pozdrav!
V igri eRepublik imamo uporabniki možnost pisanja časopisnih člankov. V članek želim vdelati video (npr. iz Youtube-a), da bi se predvajal neposredno v članku, a mi ne uspe. Platforma dopušča vdelavo slike s tagi [img]link kjer je slika shranjena[/img] in se slika normalno prikaže v članku med besedilom. Poskusil sem že z raznimi embed kodami, ki ti jih ponudi youtube, a mi ni uspelo.
Takšen vdelan video v članku potrebujem, ker želim prek časopisa zagnati en multimedijski projekt.
Članki pa izgledajo npr. takole: http://www.erepublik.com/en/article/pon...
Hvala za kakršenkoli nasvet in lep pozdrav!
bluefish ::
A ne bi bilo bolje in hitreje, če bi se z vprašanjem obrnil na erepublik ekipo oz vprašal tam?
peregrinus ::
Seveda sem že postavil tudi tam vprašanje in čakam na kakšen uporaben odgovor. En mi je sicer rekel, da se verjetno ne da, ampak danes se da skoraj vse.
bluefish ::
Hja, če nimajo nastavljenega ustreznega taga oz. ne podpirajo html kode, potem se najbrž res ne da. Sem igral zadevo kako leto ali dve nazaj (takrat po prenovi) in nikjer v novicah oz. objavah nisem zasledil vstavljenega videa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Strojni Vid - detekcija zaporedja barvOddelek: Programiranje | 2604 (1878) | skodaaa |
⊘ | Večigralstvo za začetnike :]Oddelek: Igre | 52135 (25471) | Tilen |
» | Po odločitvi ameriškega sodišča mora Google založbeni industriji posredovati osebne pOddelek: Novice / Zasebnost | 6804 (4887) | OChack |
» | UsmernikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3936 (3506) | 16F84 |