» »

Digitalni fotoaparat Canon Powershot A1100

Digitalni fotoaparat Canon Powershot A1100

jcb ::

Kaj menite o tem digitalnem fotoaparatom.
http://www.ceneje.si/foto/digitalni-fot...

Me pa zanima, če je treba posebaj kupit polnilec za baterije, vem, da bom moral kupit še torbico + spominsko.

KoMar- ::

Pri Canonu težko sfališ. Seveda rabiš kupit še AA baterije in polnilec, ja.

hudimana potem me pride že 200 evrov

BALAST ::

Kaj praviš na vodotesni Olympus 550ws, sedaj imajo akcijo v Leclercu za 120EUR.

Podpira Micro SD karice in ima Lion baterijo, bolje kot AA baterije, ki crknejo takoj po 50 posnetkih.

fosil ::

Akumulatorček je sicer kul, ampak če se ti sprazne ob neprimernem trenutku je pa sranje. Če si recimo na nekem potovanju ali izletu. Baterije pa lahko kupiš v vsaki trafiki in slikaš naprej.

Tukaj pa je zbranih kar nekaj ocen.
Tako je!

BALAST ::

Tudi sam sem imel prv kompakta na Polnilne AA baterije, pa me je po pol leta pustil totalno na cedilu, ker so baterije bile zanič, pa sem imel kvalitetne GP in ANNSMAN. Ko je zunaj mraz se spraznejo prej kot v 100 posnetkih, če pa uporabljaš bliskavico se pa zniža bolj proti 50 posnetkov, poleti še nekako gre ker se obnesejo 50% bolje. Rezervna Lionska baterija je 35EUR, pa ni potrebe vlačit dodatne pol kile pribora kot so polnilne baterije s polnilcem ,ki pa tudi stanejo blizu 35EUR za paket štirih baterij.

Dlih pred parimi minutami sem pregledoval reklame in vidu, da bo mel HOFER od 9.2 naprej eno akcijo digitalne fotoaparate za 40 evrov (-50)
3x optični zoom
8 milijonov točk,

TRI LETA GARANCIJE (me zanima, kje majo servis).
Zdej ne vem, če se to splača kupit.
So pri tem digitalcu boljše slike, kot pri mobitelu s 3.2 mega pix.

Mislm mal škoda mi je dat 200 evrov za digitalca pa da ga bi s seboj nosil po hribh, doma,

KoMar- ::

Veš, zadeva je z razlogom poceni... jaz ga ne bi nikdar vzel. Sploh ne bi niti razmišljal o nakupu tehnike v Hoferju.

fosil ::

Veš, zadeva je z razlogom poceni... jaz ga ne bi nikdar vzel. Sploh ne bi niti razmišljal o nakupu tehnike v Hoferju.

Ne bom rekel da je ta fotoaparat dober, ker ga ne poznam. Ampak v hoferju imajo pogosto čisto solidno tehnično robo za nizko ceno, recimo računalnik ki je trenutno v akciji je že taka stvar.
Tako je!

kitewing ::

jcb je izjavil:

Dlih pred parimi minutami sem pregledoval reklame in vidu, da bo mel HOFER od 9.2 naprej eno akcijo digitalne fotoaparate za 40 evrov (-50)
3x optični zoom
8 milijonov točk,

TRI LETA GARANCIJE (me zanima, kje majo servis).
Zdej ne vem, če se to splača kupit.
So pri tem digitalcu boljše slike, kot pri mobitelu s 3.2 mega pix.

Mislm mal škoda mi je dat 200 evrov za digitalca pa da ga bi s seboj nosil po hribh, doma,

Če kupuješ fotoaparat, kupi fotoaparat, ki dela dobre slike. Aparat za 40€ jih sigurno ne.

Wox ::

KoMar- je izjavil:

Veš, zadeva je z razlogom poceni...

Kakšen pa je ta razlog?

Wox je izjavil:

KoMar- je izjavil:

Veš, zadeva je z razlogom poceni...

Kakšen pa je ta razlog?

Je eden izmed najcenejših v Sloveniji in, ker je najcenejši je tudi kvaliteta slik najslabša tk si eni razlagajo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Digitalc za 500 evrov vs za 200 evrov

Oddelek: Zvok in slika
222347 (1408) blackbfm
»

Kateri fotoaparat? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8728061 (19669) bela120
»

Fotoaparat vs. kamera?

Oddelek: Zvok in slika
276476 (5859) schurda
»

AA polnilne baterije za fotoaparat (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5422187 (20385) Brane2

Več podobnih tem