Forum » Operacijski sistemi » Shranjena gesla windows 2000
Shranjena gesla windows 2000
AmokRun ::
Zdaj že eno uro googlam in ne najdem, kje ima win 2000 shranjena gesla oziroma kako jih pobrišem.
Ne mislim IE gesla za posamezne web strani, ampak omrežna gesla in uporabniška imena, ki jih vpišem ob dostopu do šerane mape na drugem računalniku. V tistem dialogu je opcija save password in zdaj ko sem geslo spremenil, se win2000 še vedno hoče logirat s starim.
Na googlu najdem za vse windowse od XP naprej, samo za win2000 ne.
Ne mislim IE gesla za posamezne web strani, ampak omrežna gesla in uporabniška imena, ki jih vpišem ob dostopu do šerane mape na drugem računalniku. V tistem dialogu je opcija save password in zdaj ko sem geslo spremenil, se win2000 še vedno hoče logirat s starim.
Na googlu najdem za vse windowse od XP naprej, samo za win2000 ne.
AmokRun ::
Ne, ta program mi v win2000 ne pokaže nobenega gesla.
edit:
Zdaj pa ne štekam več.
edit:
Windows 2000 is not supported, because this version of operating system doesn't save the network passwords.
Zdaj pa ne štekam več.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AmokRun ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prehod iz Win2000 na Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 2203 (1528) | chrush |
» | Remote desktop win2000->xp ???Oddelek: Programska oprema | 1358 (1279) | Tero |
» | win2000 professional-log on problem Nujno!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 978 (931) | Mr.B |
» | win2000 administratorOddelek: Programska oprema | 1528 (1192) | CWIZO |
» | Domain controller na Windows XP?!?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1079 (977) | andrej |