Forum » Zvok in slika » Total Recorder
Total Recorder
IvoC ::
Na NET-u je več programov za snemanje poslušane glasbe. Kupil sem program Total Recorder in mu dodal še njihov Spectrum Analyzer.
Karkoli posnamem, mi Analyzer kaže, da so posnete le frekvence do 8kHz, le redko več, nikoli čez 15kHz. (Zvočna kartica integrirana na Motherboard).
Zanima me, kje je vzrok, da višje frekvence niso zaznane. (Poskušal sem snemati s strani Musiic, Mixpod, Grooveshark ..., a povsod je isto)
A kdo zanesljivo ve, ali je "kriv" računalnik, originalni posnetki skladbe, Total Recorder, ...?
Hvala in LP IvoC
Karkoli posnamem, mi Analyzer kaže, da so posnete le frekvence do 8kHz, le redko več, nikoli čez 15kHz. (Zvočna kartica integrirana na Motherboard).
Zanima me, kje je vzrok, da višje frekvence niso zaznane. (Poskušal sem snemati s strani Musiic, Mixpod, Grooveshark ..., a povsod je isto)
A kdo zanesljivo ve, ali je "kriv" računalnik, originalni posnetki skladbe, Total Recorder, ...?
Hvala in LP IvoC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje impulzovOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 844 (515) | int47 |
» | Kvaliteta posnetkov z radiaOddelek: Zvok in slika | 1733 (1504) | tonccy |
» | TV zvok--> PCOddelek: Zvok in slika | 1148 (1072) | Clone |
» | iz mini diska na računalnikOddelek: Zvok in slika | 1139 (1006) | partysound |
» | z audio kasete na racunalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2622 (2473) | kisser |