Forum » Pomoč in nasveti » mini display port vprašanje
mini display port vprašanje
ss1234 ::
Jez bi rabu vezat VGA in DVI iz prenosnika ob različnih prložnostih. Zdej me pa zanima če bi šlo da kupim pretvornik iz mini display port v DVI pol pa sam še nataknem dvi v vga če ga bom rabu. A bi delal? Zto k mini display port pretvorniki so ful dragi.
Zheegec ::
To predvidevam, da imaš Appla? Potem ne bo delalo, get a PC
Problem je, da ima Applov mini displayport izhod samo digitalni DVI (DVI-D) in pretvornik na VGA gor ne paše. Bo potrebno kupiti oba pretvornika.
Problem je, da ima Applov mini displayport izhod samo digitalni DVI (DVI-D) in pretvornik na VGA gor ne paše. Bo potrebno kupiti oba pretvornika.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
To predvidevam, da imaš Appla? Potem ne bo delalo, get a PC
saj se mi je zdelo da bo tko. No sem pa našu ene neoriginalne pretvornike za 8€ na kos tko da bom te ubavu.
Zheegec ::
Pa so DVI-I ? Imaš link?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Pa so DVI-I ? Imaš link?
No sem se zmotu 8 funtov so, poštnina je zastonj. To je približno 10€. Je pa DVI-I ja. http://cgi.ebay.co.uk/Mini-Display-Port...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ss1234 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVI-D (dual link) na VGAOddelek: Strojna oprema | 899 (756) | gendale2018 |
» | Nova grafična, črn ekran.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2827 (2429) | hojnikb |
» | trije monitorji na en računalnikOddelek: Zvok in slika | 7134 (6386) | Janac |
» | Nakup komponent za nov sistemOddelek: Kaj kupiti | 2644 (2375) | klinker |
» | DVI KVM preklopnik na VGA monitorOddelek: Zvok in slika | 4563 (4412) | Saladin |