» »

cloneCD

cloneCD

bicikl ::

imam program cloneCD 4.x..., in ne znam presneti GTA3.
mi lahko nekdo opiše postopek. hvala

lp

Dalmatinc ::

ker seveda presnemavaš originaln cd na varnostno kopijo da ne boš uničil cd-ja ti bodo tudi admini rade volje priskočili na pomoč.

Lith ::

nekje pri BRANJU 'original' CD-ja je opcija FAST ERROR SKIP, pa se malo zabavaj z nastavitvami (sector skip....), he he he, mogoče pa je še kaj drugega
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

bastadu ::

Sam v CloCDju 4.xx se ja ne da več nastavljat tistih parametrov, je samo par tistih privzetih (GameCD, AudioCD...). Ali je že mogoče to dodano spet nazaj?

borchi ::

ker maš clonecd 4.xxx lahko zbereš samo nastavitev "GAME" (al se da prit kako do posameznih nastavitev???). če poiščeš zadnji clonecd pred verzijo 4 boš pa lahko se igral z fast error skip, amplify bad sectors itd. (ne vem, če so čist točna poimenovanja funkcij, ker gre tole iz glave).
l'jga

freejack ::

Jst pr CloneCDju še nikol nisem mel kakšnih večjih problemov; če ni šlo, sem pa uporabil Nero. Ali Nero ali CloneCD, nekaj je vedno delalo. Poskusi z Nerotom, mogoče bo šlo.

bicikl ::

ne gre mi ne z nerotom 5, in ne z cloneCD 4. mogoče delam kej narobe, ker nism še tok izkušen s peko CDjev, ker sm dobu CD-RW pred enim tednom

Ziga Dolhar ::

Erghm.

Han ::

Tudi CloneCD 4 se da malo nastavljat. Profili za določene zaščite...

Drugače pa lahko poskusiš tudi s CD Mate, ki ima profile za kopiranje zaščitenih plošč že vključene.

borchi ::

Ziggga: tale "erghm" je čist odveč, ane? vidi se, da ima tip v rokah originalni cd, ker drugače ne bi bilo težav s presnemavanjem (razen, če nisi totalno smotan). torej dela varnostno kopijo, kot vsak, ki namerava cd drgnat vsaj nekaj časa - kot vsak, ki je plačal za igro 10k sit!!!

ali pa si ti kje med vrsticami prebral, da gre za nekaj nelegalnega?
l'jga

Ziga Dolhar ::

Borschi, sem morda zaklenil, zbrisal, modificiral? Ne. Si kaj takega med vrsticami prebral? Vidi se ne, ker je fante doma na svojem sedežu, jaz pa tukajle nekaj kilometrov preč (razen če si totalno superman).

borchi ::

zaklenil, zbrisal, modificiral???!!!!!

ZAKAJ bi pa to naredil???? a zdej si ti milosno pustu thread tak kot je? najlepša hvala!

ccccc....

aja, lih kar je novica o novem Morpheusu na slo-techu. a se prideš odkašljat v komentarje? kr itak, kaj pa počnejo ljudje z Morpheusom? aja, pa v enem threadu nekdo sprašuje kateri p2p najboljše deluje. še eno povabilo za odkašlj? got the point?
l'jga

Ziga Dolhar ::

borchi, nehej se bunit. Če bi bilo treba, bi bilo tole zaklenjeno -- pa ni. Moderatorjev kar mrgoli. Get the point?

borchi ::

kar je treba zaklenit - zaklente!
ko pa maš slab dan in ti paše represijo zganjat pa pejt do svoje punce al pa do mame in se nad njo izživljej. pol ko ti bo pa eno prmazala, pa pejt ..... ma, sj itak že veš dril!!

pa še zdej nisi povedal ZAKAJ bi moral bit ta thread zaklenjen!!??

Moderatorjev kar mrgoli. Get the point?

WHAT??? a to je argument???
l'jga

tejo ::

Ma spet neki pretiravate, če bi pozorn prebral in vsaj malo razmislil kaj piše 4 sporočila višje.... Ne pa takoj ko prileti ven kak "emm", "grr", pa "erghm" da takele zganjate 8-O

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tejo ()

perci ::

borchi: pretiravaš, bigtime.

Ziggga je s svojim postom samo dal vedeti, da thread ni ostal neopažen in da naj ostane v mejah dovoljenega, torej naj se userji vedejo kot se je treba.
Oba veva, da je ta tema na meji dovoljenega, ni pa čez.
Če si pa ti morda imel slab dan, ni potrebe, da zlivaš žolč na ubogega Zigggo ;).

Lep pozdrav vsem

`DoC ::

8-) Skratka bicikl kot vidim so se pobje mal oddaljil od vprašanja, ki si ga bil zastavil, da bi si naredil kopijo svoje original igre na en cd... for any case.

CloneCD novejši od verzije 4.X uspešno deluje v navezi z programčkom imenovanim Clony XXL. Najprej zaženeš ta program, preskeniraš cd, v CCD4 si še naštimaš kar želiš, nato pa kr iz tega programčka zaženeš CloneCD in kot opcijo uporabiš clonnyxxl. Voila! 8-)


+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+

MadMicka ::

Clon CD je zakon. Še ni blo originalnega CD-ja, k ga ne bi mogu presnet s tem programom, sam nastavitve morš dat taprave, jih dobiš na njihovi www.strani.....

jaz mam verzijo 3.0.9.1.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MadMicka ()

Dusko ::

Tudi pri clone cd verzije 4.xx.xx
gre nastavljat vse isto kot je blo v verziji 3 klikneš na opcijo game recimo pol pa desni gumb na miški in pol zbereš properties in maš iste nastavitve kot so ble v 3-jki in lahko vse lepo naštimaš.TAk kot prej.

bastadu ::

Dusko: To sem iskal. Danke!;)

petrusko ::

če na tistih data CD, game cd, klikneš z desnim gumbom in izbereš možnost lastnosti/properties--- potem se lahko igraš z nastavitvami ki so bile omenjene
LP Peter


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kopiranje zaščitenih CD-jev

Oddelek: Pomoč in nasveti
469128 (7334) charly5650
»

anketa - program za snemanje cd-jev

Oddelek: Programska oprema
232312 (2073) c3R4R
»

KAJ MENITE - ZA PEČENJE cd-JEV

Oddelek: Programska oprema
141894 (1497) Paramedic
»

Ju kud not bilivit!

Oddelek: Loža
91009 (752) martinsm3
»

S kom pecete audio cd-je?

Oddelek: Programska oprema
272134 (1731) celica

Več podobnih tem