Forum » Programska oprema » KAJ MENITE - ZA PEČENJE cd-JEV
KAJ MENITE - ZA PEČENJE cd-JEV
mylos ::
Zanima me, kateri so najboljši programi za pečenje CD-ejev, najmanj zakomplicirani in najmanj težijo za napake in hkrati so skratka, najboljši.
Kar mačka SKOTI, to MOUSE lovi.
BigFoot ::
zame pa.
- nero
- clone CD
- nero
- clone CD
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
gonilnik ::
Zame pa:
Hotburn Pro 2.0 združuje vse - kopiranje in snemanje cdjev, ter je ful preprost za uporabo
Hotburn Pro 2.0 združuje vse - kopiranje in snemanje cdjev, ter je ful preprost za uporabo
gonilnik---} driver---} šofer---} jaz
mylos ::
Kaj pa NTI CD MAKER 2000? Je dober ali ima probleme.
Kajti jaz sedaj snemam z novim Nero-m. Problem imam v tem, da recimo hočem prepeči program Autoroute. Ko odprem nero-ta in dam zapeči data CD, mi v file browser v Nerotu, ko izberem avtoroute, pokaže dva okenca. V zgornjem okencu mi pokaže, vse datoteke na CD-eju Autorouta, v spodnjem okencu pa kot, da je še zraven neki audio file, ki traja 74min. In zaradi tega mi ne posname CD-ja. Pa to se mi zgodi pri mnogih programih. Tudi če dobim piratski CD. Kaj je to neka vrsta zaščita pred presnemavanjem ali kaj?
Kajti jaz sedaj snemam z novim Nero-m. Problem imam v tem, da recimo hočem prepeči program Autoroute. Ko odprem nero-ta in dam zapeči data CD, mi v file browser v Nerotu, ko izberem avtoroute, pokaže dva okenca. V zgornjem okencu mi pokaže, vse datoteke na CD-eju Autorouta, v spodnjem okencu pa kot, da je še zraven neki audio file, ki traja 74min. In zaradi tega mi ne posname CD-ja. Pa to se mi zgodi pri mnogih programih. Tudi če dobim piratski CD. Kaj je to neka vrsta zaščita pred presnemavanjem ali kaj?
Kar mačka SKOTI, to MOUSE lovi.
G[e]c ::
Nero je d best
sploh druzga ne bos rabu nero sedaj podpira tudi CUE, tko da ne rabs vec cdrwina ali pa fireburnerja.
sploh druzga ne bos rabu nero sedaj podpira tudi CUE, tko da ne rabs vec cdrwina ali pa fireburnerja.
BigFoot ::
mylos> uporabi clone CD
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Medved ::
jz sm autoroute posnel z nerotom brez problema, samo copy disk in gotovo, nero je dbest in še v slovenščini je
Tomi ::
Meni je tudi Nero najbolj kul zaenkrat. Ga imam na dveh mašinah, in še nisem imel problema s pečenjem ( res je pa, da ne pečem "problematičnih zadev".
metrodusa.blogspot.com
nojus ::
1.Nero zakon
2. clonecd ni več to kot je bil (nove kode ne zna odklent)
3. WinOnCd čisti poden (120MB zasede pa pol k... ni vreden), kaj šele $$$.
2. clonecd ni več to kot je bil (nove kode ne zna odklent)
3. WinOnCd čisti poden (120MB zasede pa pol k... ni vreden), kaj šele $$$.
Paramedic ::
Podobno kot večina:
-Za muziko velikokrat kr Media Player 8, ko ti točno zračuna kaj gre gor (sej drugi tut), ampak je fajn kr iz tega izbereš katere hočeš, oblkjukaš)
-Za stvari, ko je treba overburn, Nerota, pravtako za filme in običajne ISO cdje, pa tudi za glasbo, samo nima ID3 Taga (?)
-Za popolne kopije CloneCD
-Za snemanje na RW, o itak nč ne more bit narobe, pa Xp-jev vgrajeni burner.
-Za muziko velikokrat kr Media Player 8, ko ti točno zračuna kaj gre gor (sej drugi tut), ampak je fajn kr iz tega izbereš katere hočeš, oblkjukaš)
-Za stvari, ko je treba overburn, Nerota, pravtako za filme in običajne ISO cdje, pa tudi za glasbo, samo nima ID3 Taga (?)
-Za popolne kopije CloneCD
-Za snemanje na RW, o itak nč ne more bit narobe, pa Xp-jev vgrajeni burner.
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | anketa - program za snemanje cd-jevOddelek: Programska oprema | 2362 (2123) | c3R4R |
» | S cim si kdo kaj spece?Oddelek: Programska oprema | 2067 (1641) | Tomi |
» | Zakaj CLONE-CD ni zanesljiv ali kako skopirati Audio CD?!Oddelek: Programska oprema | 2565 (2292) | dualband |
» | Ker program, najboljši,najuporabnejši za peko CD-jevOddelek: Programska oprema | 7077 (6264) | Klemenn |
» | S kom pecete audio cd-je?Oddelek: Programska oprema | 2220 (1817) | celica |