Forum » Zvok in slika » Razvijanje slike?
Razvijanje slike?
Selassie ::
A ima mogoče kdo izkušnje z razvijanjem panoramskih slik? Me zanima kje bi lahko razvil eno sliko v velikosti prisližno 100x30cm, pa da bi bila zelo dobra kvaliteta. Sem pa sestavil eno panoramsko sliko z vec slikami z programom Panorama maker 5, a obstaja še kakšen boljsi program za panoramske slike delat?
LeftyD ::
Živjo!
Jz uporabljam program PTGui program. Tvojega sicer ne poznam, ampak od vseh preizkušenih se mi zdi ta najbolj enostaven a hkrati, po želji, ponuja tudi obilo možnosti ročnega leplenja.
Slike lepo razvijejo v trgovini ART d.o.o. v CityParku v LJ, mislm da je takoj polek Comshopa. Sam so pa kar dragi mislm da te bo taka fotka prišla cca. 30-40EUR, z okvirjem pa vsaj 60-70EUR.
Lahko pa greš tudi v Harvey Norman kjer pa tiskajo panorame, pa če se znajdeš zna pridt bistveno ceneje. Samo je pa to print in je kvaliteta precej slabša (na enakomernih odtenkih (nebo) se celo vidijo črte printanja). Sicer za tiskalnik je lepa slika samo še vedno se ne more primerjat z razvojem fotografije.
LP
Jz uporabljam program PTGui program. Tvojega sicer ne poznam, ampak od vseh preizkušenih se mi zdi ta najbolj enostaven a hkrati, po želji, ponuja tudi obilo možnosti ročnega leplenja.
Slike lepo razvijejo v trgovini ART d.o.o. v CityParku v LJ, mislm da je takoj polek Comshopa. Sam so pa kar dragi mislm da te bo taka fotka prišla cca. 30-40EUR, z okvirjem pa vsaj 60-70EUR.
Lahko pa greš tudi v Harvey Norman kjer pa tiskajo panorame, pa če se znajdeš zna pridt bistveno ceneje. Samo je pa to print in je kvaliteta precej slabša (na enakomernih odtenkih (nebo) se celo vidijo črte printanja). Sicer za tiskalnik je lepa slika samo še vedno se ne more primerjat z razvojem fotografije.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri fotoaparat do max 250eurOddelek: Kaj kupiti | 1167 (968) | Okapi |
» | panoramski posnetek z nikonOddelek: Zvok in slika | 904 (800) | jonynho |
» | Fotoaparat za Panoramsko slikoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1285 (1110) | swamigi |
» | Grafična kartica s štirimi izhodiOddelek: Strojna oprema | 2428 (1829) | Okapi |
» | Virtualna predstavitev prostoraOddelek: Programska oprema | 1680 (1487) | Vesoljc |