Forum » Izdelava spletišč » WebDAV
WebDAV
alessio2 ::
A je že kdo delal z WebDAV?
Kako je kaj z avtentikacijo uporabnikov?
Kako je kaj z avtentikacijo uporabnikov?
- spremenil: alessio2 ()
Dobro, malo me listi na nogah bolijo od plesa ta vikend, drugače pa kul ;)
:D
No, če je kdo delal z WebDAV in userji me zanima če obstaja kaj narejenega glede tega, če ne pa pljunt v roke ;)
:D
No, če je kdo delal z WebDAV in userji me zanima če obstaja kaj narejenega glede tega, če ne pa pljunt v roke ;)
Spletno stran podobno tej http://ckfinder.com/demo z WebDAV protokolom, ki bi omogočala določanje pravic uporabnikom.
Torej, če bi uporabnik imel pravico na eni mapi, bi ta veljala za vse podmape v njej... ipd
Torej, če bi uporabnik imel pravico na eni mapi, bi ta veljala za vse podmape v njej... ipd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google bistveno pocenil svoj DriveOddelek: Novice / Omrežja / internet | 16986 (14341) | emmentaler |
» | dostopnost NAS težaveOddelek: Omrežja in internet | 731 (662) | zrataj4201 |
» | Privat "Dropbox" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 19001 (11264) | orescek |
» | Pomemebno! - blokiranje dostopa do straniOddelek: Izdelava spletišč | 1520 (1102) | n0name |
» | Varnostni popravek za Windows NT ter kumulativna popravka za IE ter Outlook ExpressOddelek: Novice / Varnost | 2184 (2184) | boštjan |