Forum » Omrežja in internet » Asus RT-N16 Wireless N Router?
Asus RT-N16 Wireless N Router?
pileluka ::
Doma imam 3 notebooke, pri katerih bi rad dosegel to, da bi si vsi delili isti tiskalnik in določeno mesto, kamor bi se shranjevali podatki (vse brezicno).
Gledal sem zgoraj omenjeni router, ki naj bi imel vse to kar jaz rabim (gor preko usb priključim tiskalnik in zunanji disk).
Ker vi malo vec veste kot jaz, sprasujem ali bi ta router bil ok in kaj vse moram se kupiti?
Poleg tega je tudi cena ok (enaa ima ceno 123 EUR).
Hvala za cimvec informacij.
P.s.: Ali bi lahko imel tudi ftp dostop?
Gledal sem zgoraj omenjeni router, ki naj bi imel vse to kar jaz rabim (gor preko usb priključim tiskalnik in zunanji disk).
Ker vi malo vec veste kot jaz, sprasujem ali bi ta router bil ok in kaj vse moram se kupiti?
Poleg tega je tudi cena ok (enaa ima ceno 123 EUR).
Hvala za cimvec informacij.
P.s.: Ali bi lahko imel tudi ftp dostop?
lasse007 ::
Po moje je router ok, eden boljših.
Kolikor sem prebral, omogoča tudi ftp dostop do priklopljenega zunanjega diska.
Verjetno imajo notebooki brezžične mrežne kartice vsaj standarda g, kar podpirajo tudi n routerji in če imaš tudi že zunanji disk, je to vse.
Kolikor sem prebral, omogoča tudi ftp dostop do priklopljenega zunanjega diska.
Verjetno imajo notebooki brezžične mrežne kartice vsaj standarda g, kar podpirajo tudi n routerji in če imaš tudi že zunanji disk, je to vse.
"Predstave s črno magijo in njenim popolnim razkrinkanjem"
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)
pileluka ::
Ted ne vem ce je boljsi, ker nima print serverja in ne mores imeti gor tiskalnika.
Glede na specifikacije je tale Asus res dober. Ali se motim?
Hvala za odgovore.
LP
Glede na specifikacije je tale Asus res dober. Ali se motim?
Hvala za odgovore.
LP
neres ::
Ima kdo ta ruter? Kako delajo torrenti (direktno na ruterju, seveda)?
Sem bral, da ima omejitev 8GB na zunanjem disku. Če se da gor DD-WRT ali Tomato firmware potem te omejitve ni več?
Sem bral, da ima omejitev 8GB na zunanjem disku. Če se da gor DD-WRT ali Tomato firmware potem te omejitve ni več?
bimmer-mb ::
Da ponovno obudim to temo.
Zadeva je ta, da imam rt-n16 in vse deluje super in sem zelo zadovoljen ampak moti me ena zadeva. Dogaja se, da na brezžični povezavi čez dan prenos pade na 50-70 Mbps zgodaj zjutraj pa notmalno tam do 98 Mbps kot bi moralo biti. Vem da je tudi tista minimalna hitrost lepa :) ampak naj bo čim več če že je. Seveda na lanu internet deluje okrog 100Mbps in še ni padlo pod 95 Mbps.
Mogoče kaj moti wifi signal?
Zadeva je ta, da imam rt-n16 in vse deluje super in sem zelo zadovoljen ampak moti me ena zadeva. Dogaja se, da na brezžični povezavi čez dan prenos pade na 50-70 Mbps zgodaj zjutraj pa notmalno tam do 98 Mbps kot bi moralo biti. Vem da je tudi tista minimalna hitrost lepa :) ampak naj bo čim več če že je. Seveda na lanu internet deluje okrog 100Mbps in še ni padlo pod 95 Mbps.
Mogoče kaj moti wifi signal?
Voluharr ::
Mikrovalovka, bluetooth, razne brezžične napravice, ... Mogoče pa si kdo sposodi tvojo povezavo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri router za VPN ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 7228 (5912) | SeMiNeSanja |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83768 (15529) | brez-imenko |
» | Router ASUS WL-500WOddelek: Omrežja in internet | 2507 (1740) | telexdell |
» | Kako nastavit WLAN ASUS WL500g (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7926 (5670) | DixieFlatline |