Forum » Operacijski sistemi » Windows xP problem!! Prosim hitro!!
Windows xP problem!! Prosim hitro!!
DeeCoy ::
Imam shekane windowse pač... in imam velik problem, tudi če je na računalniku narejenih 5 računov, se prijavlja na administrator, kasneje lahko preklopiš med upoprabniki. Tudi če ima Administrator PW ali pa če spremenim način prijave in odjave, NE POMAGA!!! poskušal sem tudi z service pack 3!!! nič...
Hvala za odgovore vnaprej...
Hvala za odgovore vnaprej...
no, a je to zaradi naslova ali zaradi "shekanih windowsov"??? drgač pa ta izraz menda ni kletvica oz. z zakonom prepovedan???
in kaj naj bi tam naredil? a ni tako da tam samo spremeniš password brez da bi vedel prejšnjega?
zavajon ::
Tam obkljukaš "User must enter a username and password".
Če sem prav razumel, imaš vklopljen autologon.
Če sem prav razumel, imaš vklopljen autologon.
in to je to, moralo bi delat???
ok, dela, HVALA LEPA!!!
ok, dela, HVALA LEPA!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeCoy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako bi Microsoft ubil geslaOddelek: Novice / Varnost | 9894 (7261) | zmaugy |
» | Win XP Administrator passwordOddelek: Operacijski sistemi | 3333 (2106) | jan01 |
» | MacLockPick - avtomatizirana kraja podatkovOddelek: Novice / Zasebnost | 3970 (2769) | poweroff |
» | Razobličenje spletne strani Pravne fakultete (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 17481 (12469) | gzibret |
» | Popustil najšibkejši člen Slo-Techa (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Varnost | 19283 (11939) | jype |