Forum » Pomoč in nasveti » izbrisana bližnjica
izbrisana bližnjica
boyc ::
Pozdrav!
Imam sledeč problem: na namizju imam bližnjico mape, kamor se shranjujejo downloadi programa uTorrent. vsake toliko časa se pa bližnjica iz namizja sama izbriše, npr. 2 do 3 dni je gor potem pa izgine.opazil sem tudi da med samim delovanjem računalnika in ne vedno ko se rač. resetira. to se mi še nikoli ni dogajalo in me zanima če bi kdo vedel v čem je težava.iskal sem po googlu vendar nisem našel rešitve.
Lp!
Boyc
Imam sledeč problem: na namizju imam bližnjico mape, kamor se shranjujejo downloadi programa uTorrent. vsake toliko časa se pa bližnjica iz namizja sama izbriše, npr. 2 do 3 dni je gor potem pa izgine.opazil sem tudi da med samim delovanjem računalnika in ne vedno ko se rač. resetira. to se mi še nikoli ni dogajalo in me zanima če bi kdo vedel v čem je težava.iskal sem po googlu vendar nisem našel rešitve.
Lp!
Boyc
- premaknil iz Mali oglasi: Gandalfar ()
gorenjc ::
Da bi izginila samo ena bližnjica na namizju, malo čudno. Itak potrebna interakcija uporabnika. Lahko bi bil v igri desktop cleanup, vendar ta zahteva tudi interakacijo uporabnika.Vključi se pa privzeto na 60 dni.
Naj se poišče vse lnk datoteke za določeno obdobje, potem bo pa bolj jasno.
Nič ni napisano, kakšen je OS.
Naj se poišče vse lnk datoteke za določeno obdobje, potem bo pa bolj jasno.
Nič ni napisano, kakšen je OS.
boyc ::
Ja čudno vse skup ja.Čarovnik ni, ker vedno dam prekliči če se že pojavi obvestilo.
Imam pa naložene XPje!
Imam pa naložene XPje!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zbrisane datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 1246 (721) | crniangeo |
» | Windows 8 prihaja v štirih inačicah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 40492 (35066) | Lonsarg |
» | Izginilo namizje, ikone, start meni prazenOddelek: Operacijski sistemi | 9152 (8437) | k4vz0024 |
» | Windows 7 original težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 2217 (1971) | lopov |
» | ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 1051 (805) | BaRtMaN |