Forum » Navijanje » Slab razultat v Sisoft sandri 2002!!!
Slab razultat v Sisoft sandri 2002!!!
Golden eye ::
Imam plato epox 8k5a2+ in ram samsung DDR 512 333 mhz in se testiral sisoft sandor memmory benchmark in ugotvil da dobim premalo pik!! Comp mam navit na 9x200 in ram deluje na 400 mhz (fastest setting v BIOSU). Dobil sem samo 2700 pik namesto 2900 ali pa še več. Kaj je kriva plata ali ram? ALi je mogoče kakšna REŠITIEV
še slika za dokaz:
še slika za dokaz:
- spremenil: Golden eye ()
Leo ::
Hmm ni dosti, dobiti bi moral dosti vec. JAst na moji 8K3A
Dobim ces 2900 s parimi wcredit tweaki in to na 193 Mhz z najbolj "relaxed" timmings.
A mas mogoce hitrost Drama na SPD?
Dobim ces 2900 s parimi wcredit tweaki in to na 193 Mhz z najbolj "relaxed" timmings.
A mas mogoce hitrost Drama na SPD?
DDR clok speed mam naštiman na SPD ? (lahko pa dam na 166, sam ni nič drgač). Kakšen ram pa maš drgač?
Zgodovina sprememb…
Corsair PC2700, ampak ta razlika ne more nastat zarad rama. A si mogoce probal z razlicnimi biosi. Pri 8K3A sta samo dva performance biosa ki imata omogoceno "fast CPU decode " nad 166 Mhz. Ostali biosi tega nimajo in se precej pozna pri hitrosti. Ne vem pa kako jes tem pri 8k5a2+ plati.
freejack ::
Sam pismo, maš pa res mal pik,..jst sn jih ob navitem compu mel čez 4000, pa imam 900 Athlona z 256 SDRAMA in GF2 Pro grafo.
Pa je se pogovarjam o MEMORY bechmarkih in ne o procesorjevih benchmarkih!!
Bios sem pa tud že druzga probal pa je isti šit! (sej sta šele 2 biosa odzunej!!!)
Kaj a tebi enako naredi če uporabljaš napačen bios!!
Bios sem pa tud že druzga probal pa je isti šit! (sej sta šele 2 biosa odzunej!!!)
Kaj a tebi enako naredi če uporabljaš napačen bios!!
Zgodovina sprememb…
Razlika brez tweakov pa z drugim biosom, tud na vecjem FSB-ju je od 1000-2000 pik. Sej tud za 8K3A je neki casa trajal da so nardil en gud bios. Problem je sam v tem da je tezko pridt do nekega stabilnega visokega FSB-ja. (nad 190 Mhz)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD 2500+ & Abit NF7Oddelek: Navijanje | 2365 (1611) | Wad@ |
» | Hard core XP odklepanje (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5606 (3845) | Microsoft |
» | kam po 200MHz CAS2 CMD1 DDR 512MB ram? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4461 (3662) | asPeteR |
» | Samsung PC333 TCB0 RAM modul ?!!Oddelek: Navijanje | 1830 (1349) | l-note |
» | Sisoft sandra 2002 vaše slikce!! (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4352 (3532) | Malecky |