Forum » Pomoč in nasveti » Windows host process(Rundll32) ne deluje več
Windows host process(Rundll32) ne deluje več
HotLeg ::
Živjo
To je moje najnovešje obvestilo na mojem prenosniku. Pojavilo se je včeraj in pač počivalo v orodni vrstici, danes pa mi onemogoča uporabo računalnika. Hotela sem odpreti mapo, v kateri imam z interneta pobrane datoteke, pa se najprej pojavi obvestilo (že stari znanec) "Raziskovalec ne deluje več" in potem "Raziskovalec se znova zaganja", potem še to ta novo in mapa, ki je bila odprta, se zapre.
Od nakupa prenosnika imam Visto, ki mi povzroča same preglavice (včasih se mi je pojavljalo obvestilo "COM Surrogate ne deluje več").
Ničesar posebej sumljivega nisem nameščala v zadnjem času, za računalnik poskušam skrbeti kot se le da...
Če potrebujete še kakšne podatke, mi povejte.
Hvala
J
To je moje najnovešje obvestilo na mojem prenosniku. Pojavilo se je včeraj in pač počivalo v orodni vrstici, danes pa mi onemogoča uporabo računalnika. Hotela sem odpreti mapo, v kateri imam z interneta pobrane datoteke, pa se najprej pojavi obvestilo (že stari znanec) "Raziskovalec ne deluje več" in potem "Raziskovalec se znova zaganja", potem še to ta novo in mapa, ki je bila odprta, se zapre.
Od nakupa prenosnika imam Visto, ki mi povzroča same preglavice (včasih se mi je pojavljalo obvestilo "COM Surrogate ne deluje več").
Ničesar posebej sumljivega nisem nameščala v zadnjem času, za računalnik poskušam skrbeti kot se le da...
Če potrebujete še kakšne podatke, mi povejte.
Hvala
J
HotLeg ::
Lahko kdo odgovori?
Na forumu nisem našla morebitne rešitve te težave, dajte link, če je kje isto vprašanje...
Hvala...
J
Na forumu nisem našla morebitne rešitve te težave, dajte link, če je kje isto vprašanje...
Hvala...
J
Nikonja ::
google pravi da je Nero v večini primerov problem, poskusi ga zbrisat pa javi če je kaj boljše !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | outlook 2016Oddelek: Operacijski sistemi | 2239 (803) | PH03N1X |
» | MIUI v slovenskem jeziku (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 37372 (20424) | BOCo. |
» | Ps3 fat problem (rdeča lučka utripa)Oddelek: Konzole | 2669 (2511) | erex |
» | Odkrita resna ranljivost v DNS sistemihOddelek: Novice / Varnost | 6793 (4275) | denial |
» | Problem Nba live 2008Oddelek: Igre | 1083 (886) | vbknez |