Forum » Pomoč in nasveti » Wifi problem
Wifi problem
Kristalis ::
Pozdrav
Imam problem s povezavo med ruterjem (Level one wbr-6001) in mobilnim telefonom omnia II.Noče se povezat telefon z njim ,da bi lahko uporabljal internet na telefonu prek wifi.Telefon se poveže na drug ruter brez problema in tudi internet dela takoj, torej brez kakšnih dodatnih nastavitev.Laptop se poveže z Level-one brez problema.Torej telefon mi zazna omrežje, ampak se noče povezat.Ruter imam nastavljen po defaultu,ni zaščiten,nima MAC adres blokiranih itd.Wifi je v mixed mode in ne samo tip N.Je mogoče finta še v kakih drugih nastavitvah?
Prosim za kak koristen nasvet ali pomoč
Hvala
Imam problem s povezavo med ruterjem (Level one wbr-6001) in mobilnim telefonom omnia II.Noče se povezat telefon z njim ,da bi lahko uporabljal internet na telefonu prek wifi.Telefon se poveže na drug ruter brez problema in tudi internet dela takoj, torej brez kakšnih dodatnih nastavitev.Laptop se poveže z Level-one brez problema.Torej telefon mi zazna omrežje, ampak se noče povezat.Ruter imam nastavljen po defaultu,ni zaščiten,nima MAC adres blokiranih itd.Wifi je v mixed mode in ne samo tip N.Je mogoče finta še v kakih drugih nastavitvah?
Prosim za kak koristen nasvet ali pomoč
Hvala
Kristalis ::
Uspelo mi je vzpostavit povezavo ampak samo če je secure na open..pa še to ne dela na vseh kanalih.Deluje tudi WEP enkripciji,katera pa ne pride v poštev ker potem notebook ne dela na WEP.Če dam na WPA-PSK telefon omrežja sploh ne zazna.Druga omrežja ki so zaklenjena na WPA ali WPA2 pa zazna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WIN phone 8.1 update -> wi-fi ne dela več!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1512 (1190) | Malajlo |
» | Vzpostavitev brezžičnega internetaOddelek: Omrežja in internet | 3372 (3106) | barbara2 |
» | Iphone in Wi-FiOddelek: Omrežja in internet | 4922 (3907) | Iatromantis |
» | Wifi in prijavljanje v winXPOddelek: Omrežja in internet | 2104 (1776) | bluefish |
» | Teroristi uporabljajo tuja nezaščitena brezžična omrežjaOddelek: Novice / Zasebnost | 6441 (4044) | madviper |